Kevin Durant

Vratio se, zabio 11 komada u 11 minuta i onda se opet ozlijedio

Hina

REUTERS

REUTERS

Durant se ozlijedio na početku druge trećine prilikom driblinga kada je krivo stao na desnu nogu



Dugoočekivani povratak Kevina Duranta u finale NBA protiv Toronto Raptorsa trajao je vrlo kratko s obzirom da je dvostruki MVP sinoć, u prvoj utakmici nakon gotovo mjesec dana pauze, ozlijedio desnu nogu.


Durant se ozlijedio na početku druge trećine prilikom driblinga kada je krivo stao na desnu nogu. Odmah je ispustio loptu i odšepao van terena gdje je pao i primio se za desnu nogu.Za sada se nagađa da se radi o ozljedi Ahilove tetive.


»Dobio je dopuštenje liječnika da igra večeras; to je bila zajednička odluka«, izjavio je u suzama menadžer Warriorsa Bob Myers.


Durant je dobio dopuštenje liječnika Warriorsa da zaigra u petoj utakmici i trenirao je s momčadi u nedjelju prvi put od ozljede. Do ozljede je zabio 11 koševa, od čega tri trice.»Ne vjerujem da treba ikoga kriviti, ali shvaćam da u ovom svijetu ako treba koga kriviti krivite mene«, dodao je Myers.

Myers je kazao da će Durant, koji je napustio dvoranu sa štakama, ići na magnentnu rezonancu u utorak.


Warriors, koji su imali prednost od pet koševa u trenutku kada se Durant ozlijedio i povećali tu prednost na 14 koševa u drugom poluvremenu, pobijedili su Toronto Raptorse sa 106-105 i održali se u finalu smanjivši na 3-2 u seriji. Ako pregled potvrdi da se radi o ozljedi Ahilove tetive, Durant bi mogao propustiti cijelu sljedeću sezonu.