Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
16. listopada 2019.
Talent show

video Sukob u Supertalentu: Martina Tomčić Riječanku nazvala "razjarenim bikom", no ona joj nije ostala dužna

YouTube screenshot
YouTube screenshot
Autor:
Objavljeno: 15. listopad 2018. u 11:41 2018-10-15T11:41:00+02:00

Rasprave o tome tko ima pravo, Tomčić ili Saršon, nastavile su se i ispod videa na službenoj YouTube stranici Supertalenta. Dio publike slaže se s odlukom članice žirija, no većina smatra da je Riječanka pokazala talent koji je zaslužio prolazak dalje, a koji na koncu nije dobila.

Jedna je izvedba u jučerašnjoj emisiji Supertalenta izazvala posebnu pažnju. Riječka trbušna plesačica Sara Saršon izvela je točku plesa sa sabljama koja je podijelila žiri.

I dok neslaganja nisu rijedak slučaj u zabavnom programu Nove TV, komentari koji su uslijedili nakon obrazloženja odluke, bili su poprilično pikantni.

Strasti su se uzburkale nakon što je Sara Saršon izvela uistinu opasan ples s trima sabljama koji je oduševio veći dio publike i žirija, no ne i strogu Martinu Tomčić.

- Meni je žao što je sva pozornost s trbušnog plesa otišla na ove tri mačete, hoće li pasti ili ne, umjesto da bude usmjerena ka specifičnosti i težini pokreta, rekla je Martina Tomčić, a s njom se složio i Janko Popović Volarić.

Reakcija publike jasno je dala do znanja da mnogi ne dijele njihov sud, što su iskazali i Davor Bilman i Maja Šuput.

- Za mene si itekako pokazala trbušni ples. Meni je ovo bio super scenski nastup i onaj tko je želio vidjeti ples, mogao je vidjeti ples, onaj tko je želio vidjeti sablju, mogao je vidjeti sablju - komentirao je Davor, a Maja se nadovezala riječima pohvale.

- Meni je bilo baš super zato što nije bilo samo trbušnoga plesa. Sve si izvela kako treba, rekla je popularna pjevačica.

No problem je nastao kada je natjecateljica odlučila obraniti svoje plesne odabire, a u svom obraćanju odlučno nije ostala dužna Martini Tomčić kojoj je poručila da se zna tko tamo ima osobne frustracije.

Izravan komentar očito je posebno pogodio članicu žirija oko čijih se sudova i inače u javnosti lome koplja.

- Došla je ovdje kao razjareni bik, ništa mi se ne sviđa, previše loše energije, rekla je Tomičić koja je nakon razmjene komentara nakon nastupa bila još čvršća u naumu da ne pusti Riječanku dalje.

Rasprave o tome tko ima pravo, Tomčić ili Saršon, nastavile su se i ispod videa na službenoj YouTube stranici Supertalenta. Dio publike slaže se s odlukom članice žirija, no većina smatra da je Riječanka pokazala talent koji je zaslužio prolazak, a dalje koji na koncu nije dobila.

- Samo malo, šta nisu u prošloj epizodi pustili tu neku trbušnu plesačicu, koja je Martini bila jako dosadna, a sad ova dođe sa sabljama i njoj je pažnja na tome i kaže kako joj je premalo trbušnog plesa... kako god bilo, talent je tu, ne može svatko plesat sa sabljama Definitivno nije bila drska, samo joj je dala objašnjenje i odgovor,što se Martini ne sviđa, ipak žena voli bit dominantna... Žena ženi vuk, komentirala je jedna od gledateljica ispod videa.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.