Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 3
Sutra: 12° 12° 3
27. siječnja 2020.
Bivša misica

Viktorija Rađa otkrila da Dini nikad nije glumila glavobolju da izbjegne seks

Foto: instagram
Foto: instagram
Autor:
Objavljeno: 27. rujan 2019. u 7:51 2019-09-27T07:51:11+02:00

Ljubavnu romansu slavng košarkaša Dine Rađe (52) i nekadašnje misice Viktorije Rađa (42) teško bi bilo zamisliti da išta može uzdrmati. U nedavnom razgovoru za show »In Magazin«, lijepa manekenka u šali je, međutim, priznala da bi se lako mogla zamisliti u naručju filmskog glumca Brucea Willisa.

U razgovoru s voditeljem Davorom Garićem, Viktorija je otkrila da bi ipak na pustom otoku, kad bi se našli nasamo, popustila i pokleknula pred glumcem Bruceom Willisom.

grw

Ali, zgodno je bilo kad je Viktorija dodala i rečenicu objašnjenja:

- To bi mi čak muž čestitao. Bruce Willis mi je idol od kad sam bila dijete!

Viktorija je priznala još neke sitnice iz njihovog odnosa, kao primjerice, da je apsolutno zaljubljena u supruga i da mu nikada nije lagala da je boli glava kako bi izbjegla seks.

gfds

Ipak prvi poljubac dobio je jedan Nijemac :
– Bilo je ljeto, na plaži. On je bio Nijemac, nije govorio riječ engleskog. Ja nisam znala ni riječ njemačkog i bilo je okej za prvi poljubac - kazala je Viktorija.

Viktorija i Dino prošlog su mjeseca proslavili 18. godišnjicu braka, a oboje su zaljubljeni osim jedno u drugo i svoje sinove 16-godišnjeg Roka i 11-godišnjeg Niku.
Dinu je brak s Viktorijom drugi, prethodno je bio oženjen za također košarkašicu Željanu s kojom ima sina Duju i s kojom je i danas u dobrim i korektnim odnosima.
Zanimljivo je kako su obje njegove supruge I Željana i Viktorija rođene istog datuma 7. srpnja.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.