Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 6
Sutra: 13° 13° 6
19. studenoga 2019.
The dark knight

Popularni američki glumac šokirao javnost: "Hvala ti Sotono na inspiraciji za ulogu Dicka Cheneya!"

Photo: Pinterest
Photo: Pinterest
Autor:
Objavljeno: 7. siječanj 2019. u 22:21 2019-01-07T22:21:00+01:00

Popularni utjelovitelj DC-jevog superjunaka Batmana, Christian Bale, zahvalio se Sotoni na nedavnoj dodjeli Zlatnih globusa

Javnost je šokirana izjavom Christiana Balea, koji se prilikom preuzimanja Zlatnog globusa zahvalio Sotoni. "Hvala ti, Sotono, na inspiraciji koju si mi dao prilikom igranja ove uloge", izjavio je Bale, aludirajući porukom na glavnog lika filma za koji je dobio Globus.

Nagradu je dobio za ulogu Dicka Cheneyja u filmu Vice. Ova filmska politička satira prikazuje Balea u ulozi Cheneyja, bivšeg masterminda iza nekadašnjeg predsjednika Georga W Busha. Film je naišao na ogromnu kritiku od strane američkih konzervativaca.

Baleova je izjava šokirala sve prisutne, a neke i nasmijala, dok su društveni mediji eksplodirali od različitih objava. Glumac je svoj govor pretvorio u komediju, glumeći osobu kojoj se mikrofon ne može dati s povjerenjem. Zahvalio se svojoj ženi i dvoje djece, rekavši da mu je žena preporučila dobru staru "manje je više".

"Ona zna kakve gluposti mogu izjaviti u bilo kojem trenutku. Mogu upropastiti odličan film i karijeru u jednom govoru. Tako da, hvala ti na tom savjetu, moja ljubavi", rekao je Bale.

Zahvalio se i režiseru filma Vice, Adamu McKayju, za kojeg kaže: "Morali su pronaći nekoga tko će biti apsolutno karizmatičan za ulogu, stoga je to morao biti Bale", prenosi Daily Mail.

Da bi cijela situacija bila još smješnija, u cijelu se priču umiješala američka sotonistička crkva. Oni su se putem vlastitog Twitter profila zahvalili Baleu i pohvalili njegov talent. 

Šećer na kraju dodao je sam Bale koji je tijekom govora imitirao britanski naglasak. Komentari na društvenim mrežama su odmah krenuli sa šalama oko toga da je ovaj rođeni Velšanin, zaboravio da zapravo nije Amerikanac. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.