Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
12. prosinca 2019.
Cristiano Ronaldo

Nogometna zvijezda se prisjetila dana provedenih u Madridu: "Grad je zauvijek obilježio moj život"

FOTO/Wikimedia Commons
FOTO/Wikimedia Commons
Autor:
Objavljeno: 12. ožujak 2019. u 7:53 2019-03-12T07:53:29+01:00

Napadač Juventusa se prisjetio španjolskog grada koji mu užasno nedostaje. 

Cristiano Ronaldo (34) je devet godina igrao za Real Madrid, a u nedavnom je razgovoru rekao da mu je taj grad zauvijek obilježio život. Prošlog se ljeta rastao od Madrida i preselio u Torino gdje je započeo karijeru s talijanskim Juventusom. 

"Madrid je grad koji je zauvijek obilježio moj život, s profesionalnog i osobnog stajališta. Tamo sam uspostavio važnu ulogu u svojoj karijeri i tamo sam započeo svoju obitelj. Nedostaju mi stanovnici Madrida", rekao je Ronaldo za ABC, prenosi Sportskeeda.

Portugalska zvijezda je odlučila otvoriti i kliniku za transplataciju kose u Madridu, koja će službeno otvoriti vrata 18. ožujka ove godine. "Kao i u nogometu, uložit ću sve svoje napore i posvetit ću se ovom projektu, da ga učinim najboljim u svijetu. Zbog toga vježbam i pokušavam jesti zdravo, jer najvažnija stvar je brinuti se paralelno o vlastitom tijelu i zdravlju", prenosi Sportskeeda. 

Sportbible javlja da je Ronaldo pokrenuo kliniku s milijunom eura, a planira uložiti i dodatnih 25 milijuna kroz sljedećih nekoliko godina. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.