Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
28. siječnja 2020.
"Hrana za mozak"

Kourtney Kardashian ima novu misiju: Obrušila se na školski sustav prehrane za djecu

FOTO/Kourtney Kardashian Instagram
FOTO/Kourtney Kardashian Instagram
Autor:
Objavljeno: 18. kolovoz 2019. u 16:02 2019-08-18T16:02:35+02:00

Kourtney je majka troje djece, Masona (9), Penelope (7) i Reigna (4), a nedavno se požalila i na školu koju pohađaju njezina djeca

Kourtney Kardashian (40) je pronašla novi cilj i misiju kojem će se posvetiti bez obzira na sve. Nedavno je osnovala svoj "lifestyle brend" Poosh, a kaže da će sljedeći korak kompanije biti rješavanje problema školskih obroka. 

Kardashianka vjeruje da su oni nezdravi i ne predstavljaju dobru "hranu za mozak", prenosi NZ Herald.

"Jako sam strastvena po pitanju škola i onoga čime hrane djecu. Po meni, neke namirnice ne bi trebale niti biti u dječjim školama", rekla je za časopis Glamour.

Dodala je i da puno roditelja, uključujući i nju samu, ima vrlo zaposlene živote i snalaze se kako mogu, ali i da mnogi roditelji nemaju informacija o tome koliko su određene stvari zdrave ili nezdrave za djecu 

Kourtney je majka troje djece, Masona (9), Penelope (7) i Reigna (4), a nedavno se požalila i na školu koju pohađaju njezina djeca. Nije bila zadovoljna obrocima koji se poslužuju u vrijeme ručka. Kaže da se pobrinula za to da ravnatelju izrazi svoju zabrinutost.

"Nastavila sam ponudivši vlastiti novac za sve što jedu i koriste, od mlijeka do jednokratne plastike. Shvatila sam da moj zahtjev za male promjene, može dovesti do velikog učinka ne samo za stvaranje promjena već i za pružanje primjera mojoj djeci", kaže Kourtney.

Pozvala je i druge majke da se uključe: "Možda nisam najglasnija ili najagresivnija, ali nikada nisam bila jedna od onih što stoje sa strane i mirno gledaju kako se odvija nešto s čime se ne slažem. Kao majke, imamo moć da podignemo svijest i zagovaramo zdravije opcije. Radim to za svoju djecu i njihovu budućnost", zaključuje Kourtney.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze