Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. prosinca 2019.
Petra Ecclestone

Bogata nasljednica otkazala vjenčanje, obitelj misli da mladoženja želi samo njen novac

Foto:  Instagram
Foto: Instagram
Autor:
Objavljeno: 26. srpanj 2019. u 8:14 2019-07-26T08:14:11+02:00

Petra, kći Bernieja i Slavice Ecclestone, otkazala je najavljeno vjenčanje sa Samom Palmerom na nagovor roditelja i bliskih prijatelja koji misle da 18 mjeseci veze ipak nije dovoljno za tako važan korak.

Par se upoznao 2017. godine, prije 18 mjeseci, nakon Petrina razvoda, a nedavno su zajedno kupili vilu u Brentwoodu. Bernie Ecclestone nije htio platiti ni njezino prvo vjenčanje s poduzetnikom Jamesom Stuntom, a za ovo je Petra sama uštedjela oko 125 milijuna kuna.

No i iznenadno otkazivanje vjenčanja će je također koštati i to - nekoliko milijuna.

Njezino prvo vjenčanje cijenom je iznenadilo je i prvog čovjeka Formule 1, njezina oca Bernieja Ecclestonea.

– Mislio sam platiti svadbu. Ali onda su mi rekli koliko bi trebalo potrošiti samo na pića, a ja sam zaključio da je to apsurd – izjavio je kasnije u medijima.

vfa

Zakazano vjenčanje tebalo je biti sijedeći mjesec, u luksuznom hotelu u Meksiku, a troškovi proslave navodno iznose oko 125 milijuna. Petra je ovaj iznos sama uštedjela i namjeravala platiti svadbenu svečanost.

Razlog otkazvanja vjenčanja je navodno što njena obitelj misli da Sam ženi Petru samo zbog novca pa žele da malo pričeka prije tako velikog koraka. Tome u prilog ide i težak kraj prvog braka s Jamesom Stuntom.

- Sve je išlo po planu, to je trebalo biti vjenčanje njenih snova. Haljina je bila gotova, popis gostiju finaliziran i cijeli "Four Seasons" hotel je bio rezerviran. Onda je odjednom sve otkazano. Račun za to iznosit će milijune - otkrio je izvor blizak Ecclestoneima.

Iako je Petrin glasnogovornik prije nekoliko dana tvrdio kako će vjenčanja biti, sada je i službeno potvrđeno da je rezervacija otkazana, a prema riječima bogate nasljednice vjenčanje će se održati u nekom drugom trenutku.

Petra je vezu sa Samom potvrdila i javnom podrškom prilikom otvaranja njegove umjetničke Galerije Maddox u Los Angelesu, što je Sam potvrdio javnom zahvalom svima koji su doprinijeli otvaranju galerije, te dodao: 

- Nadam se da su svi imali nevjerojatnu godinu kao i mi i da 2019. donosi mnogo ljubavi, zdravlja i sreće svima. Moja osobna otkrića otvaraju galeriju u LA-u sa ženom koju volim i njezinom pristankom da me oženi. Ovo je fantastična 2019. ".

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.