Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 6
Sutra: 10° 10° 6
26. siječnja 2020.
Debbie Harry

Blondie objavila memoare: 'Bowieju sam dala kokain, a on mi je pokazao penis. Bio je ogroman'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Autor:
Objavljeno: 2. listopad 2019. u 7:24 2019-10-02T07:24:29+02:00

Pjevačica Debbie Harry, frontmenica grupe Blondie objavila je svoje memoare "Face it" u kojima opisuje život prije slave.

Među brojnim opisanim anegdotama ima jedna i s legendarnim Davidom Bowiejem.

Debbie koja je tada bila na početku karijere, u New Yorku se družila s Davidom Bowiejem i Iggyjem Popom:

– Jednom su David i Iggy tražili kokain, jer je njihova 'veza' presušila. Prijatelj mi je dao gram, ali kako nisam voljela kokain, jer sam od njega bila nervozna i utjecao mi je na grlo, dala sam im ga. Oni su ga pošmrkali odjednom. Nakon toga David je izvadio svoj penis. Mislio je da sam navikla na to, jer sam bila u bendu samo s muškarcima. Mislim da mi je tako htio zahvaliti. Svi su znali da je njegova veličina bila zloglasna i da ga obožava pokazivati ženama i muškarcima. Bilo je smiješno i seksi. Nisam ga dotaknula, ali pomislila sam u sebi: »Jako lijepo!«.

foto: Instagram

Bila sam pomalo polaskana, jer je on stvarno bio glazbeni genij i divila sam mu se.

Od zanimljivosti spominje kako je i zamalo bila žrtva serijskog ubojice Teda Bundyja.

Dogodilo se to jedne večeri dok je čekala taksi kako bi došla do kluba. Dok je stajala na cesti zaustavio se automobil, a muškarac koji ga je vozio ponudio joj je da je odvede gdje želi.

– Bio je jako uvjerljiv, nije odustajao. Ušla sam u auto, bilo je ljeto i bilo je vruće, a prozori su bili jako malo otvoreni. Kad sam htjela otvoriti ih još malo, shvatila sam da nema drške za otvaranje prozora, a nema ni one za otvaranje vrata. Vidjela sam da je cijela unutrašnjost auta prazna. Osjećala sam se nesigurno i htjela sam pobjeći. On je samo šutio. Kad sam na silu otvorila prozor i gurnula ruku kako bih otvorila vrata, naglo je skrenuo, a ja sam izletjela iz auta nasred ulice - opisuje Harry nemili događaj koja je shvatila tek nakon 15 godina kako je bila u automobilu s jednim od najzloglasnijih ubojica ikada.

aaa

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu