Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
27. siječnja 2020.
Pripreme za vjenčanej

Bieber ne može odabrati smoking: Pozvao obožavatelje da mu pomognu

FOTO/Instagram
FOTO/Instagram
Autor:
Objavljeno: 28. rujan 2019. u 7:35 2019-09-28T07:35:08+02:00

Bieber je podijelio pet poprilično neobičnih odijela pa je ubrzo postalo jasno da je vjerojatno riječ o šali.

Pjevač Justin Bieber se ovih dana priprema za (ponovno) vjenčanje s Hailey, pa je ispred mladog para poprilično puno posla. Bieber je na Instagramu za pomoć zamolio svoje obožavatelje, upitavši ih koji od objavljenih smokinga bi trebao izabrati za veliki dan.

Bieber je podijelio pet poprilično neobičnih odijela: jedno je u duginim bojanama, drugo pošpricano "krvlju", treće ima na desetke oslikanih banana, a jedno je odijelo od rozog satena sa prikladnim šeširom.

"Pomozite mi odabrati odijelo za vjenčanje između ovih troje", napisao je Bieber u prvoj objavi. "Šališ se??? Ova su odjela odvratna. Nadam se da imaš drugih opcija", napisao mu je jedan od pratitelja na Instagramu.

FOTO/Instagram

Mnogi su se kraj ove objave odlučili za opciju broj tri, koja se sastojala od kratkih hlača i majice sa lažnom kravatom. Čini se da je obožavateljima to bio najsigurniji odabir pokraj još ponuđenog rozog satena i plavog odijela s bananama.

FOTO/Instagram

Ostaje nam čekati da vidimo u kojoj će kombinaciji Biber napokon pred oltarom čekati Hailey. Vjenčanje bi se trebalo održati 30. rujna, nakon što je već tri puta do sada odgođeno.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze