Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
24. listopada 2019.
25. izdanje

foto Kombinacija starih i novih imena: Što smo vidjeli na jubilarnom izdanju Bipa Fashiona

Foto: Darko KOVAČEVIĆ
Foto: Darko KOVAČEVIĆ
Autor:
Objavljeno: 30. listopad 2017. u 18:08 2017-10-30T18:08:24+01:00

Šlag na kraju 25. Bipa Fashion.hr-a bila je revija Luke Grubišić, dizajnera koji ove sezone slavi 15 godina rada

RIJEKA Dvadeset i peto izdanje Bipa Fashion.hr-a koje je u četiri dana okupilo renomirana modna imena i mlade talente, završilo je u subotu revijama brendova BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina Design, Arileo, Ana Maria Ricov i Luka.

BiteMyStyle by Zoran Aragović uz glazbenu pratnju banda Bang predstavio je urbanu streetstyle kolekciju sa sportskim elementima u kojoj su se našli oversized kaputi, tunike s kapuljačama i midi hlače širokog kroja. Dizajner je predstavio i modne dodatke: kravate s natpisima, ruksake i sportske torbe za odlazak u teretanu.

Marina Design, inspirirana poznatom rečenicom »Winter is coming« i zimom kao godišnjim dobom, stvorila je kolekciju s puno pletiva i toplih prirodnih materijala. Odjeću za svaku priliku upotpunila je modnim dodacima Marije Ivanković i njenog branda Ruke.

Splitski dvojac Arileo novom se kolekcijom vratio u neka zaboravljena prošla vremena. Koristeći popularni uzorak pied de poule te crnu, bijelu i zagasitu crvenu boju, Marija i Jurica Pirić stvorili su urbanu i ženstvenu kolekciju s teatralnim elementima poput voluminoznih rukava i jako širokih hlača.

z2510n15
Bipa Fashion.hr / Foto Nenad Reberšak

z2510n29
Bipa Fashion.hr (2) / Foto Nenad Reberšak

Ana Maria Ricov prezentirala je tradicionalni japanski pogled na estetiku »Wabi-sabi«, koji ljepotu opisuje kao nesavršenu i nepotpunu. Modnu viziju dizajnerice zaokružila je talentirana jazz glazbenica Melita Lovričević čiji je nastup pratio reviju.

Šlag na kraju 25. Bipa Fashion.hr-a bila je revija Luke Grubišić, dizajnera koji ove sezone slavi 15 godina rada. Tim povodom publiku je počastio retrospektivom svojih najznačajnijih kreacija i prezentirao novu mini kolekciju koja koketira s razdobljem baroka. 

z2710k05
Bipa Fashion.hr: Ivica Skoko predstavio modele / Snimio Davor KOVAČEVIĆ

z2810j16
Posljednja večer Bipa Fashion.hr-a / Foto Darko Jelinek

z2810j29
Posljednja večer Bipa Fashion.hr-a (2) / Foto Darko Jelinek

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.