Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
22. listopada 2019.
Dobar party

Osmi Carnival DJ Session: Tradicionalni electro tulum Riječkog karnevala

Foto M. Gracin
Foto M. Gracin
Autor:
Objavljeno: 4. veljača 2018. u 15:39 2018-02-04T15:39:46+01:00

RIJEKA Osmi Carnival DJ Session održan je sinoć u Ex Port Delti. Iako u nešto izmijenjenim okolnostima u odnosu na prethodne godine, tradicionalni electro tulum Riječkog karnevala okupio je dosta, manje ili više, maškarane publike željne dobrih partyja.

Glavna zvijezda ovogodišnjeg CDJS-a bio je američki DJ Kevin Saunderson, umjetnik čiji producentski rad traje od 1987. godine i koji zbog približavanja novog detroitskog zvuka širim masama zasluženo nosi nadimak The Elevator. Za otvaranje partyja i zagrijavanje publike bio je zadužen Dino Jukić, DJ za kojeg kažu da predstavlja budućnost riječke plesne scene, dok je nakon njega nastupio pokretač i predstavnik riječkog Work The Floor teama DJ Fryer.

Uslijedilo je i predstavljanje Peznta, najuspješnijeg hrvatskog house dvojca iz Zagreba koji čine DJ-i Blacksoul & Mark De Line. Prije Kevina Saundersona za plesnu je atmosferu bio zadužen veteran riječke elektroničke scene Mark Ash, a čast da zatvore party imali su pulski DJ-i Adoo & Poco Loco. Službeni CDJS afterhours party održan je u Crkvi gdje su za dobru atmosferu do 9 ujutro bili zaduženi domaći DJ-i Lemon i Krekman.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.