Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
6. prosinca 2019.
U šoku

Scena kao iz Seinfelda: Bio je uvjeren da je vratio knjigu sve dok ju 53 godine kasnije nije našao u podrumu

Izvor: CBS/YouTube/Screenshot
Izvor: CBS/YouTube/Screenshot
Autor:
Objavljeno: 27. ožujak 2019. u 21:21 2019-03-27T21:21:53+01:00

Bila je 1966. godina kada je 13-godišnji učenik Harry Krame posudio knjigu Lewis Gannet iz školske knjižnice. Knjiga je naizgled zaboravljena sve dok, 53 godine kasnije, 63-godišnji Henry nije čistio svoj podrum.

Mnogi bi samo odmahnuli rukom, ali ne i Henry. Kada je shvatio da nije nikad vratio knjigu, dao si je obećanje – vratit će knjigu.

Nakon 53 godine Krame se vratio u svoju staru osnovnu školu u Fair Lawnu u New Jerseyu te je zamolio da razgovara s ravnateljem škole.

Kada su ga upitali za njegovo ime, našalio se kako je u programu zaštite svjedoka pa im ime ne smije odati.

Krame kaže da je bio u potpunom šoku kada je otkrio da knjigu nije vratio te da ga je to podsjetilo na scenu iz kultne serije ˝Seinfeld˝ kada je Jerry bio uvjeren da je knjigu vratio.

Zanimljivo je da je Henryjev dolazak s knjigom podsjetio i zamjenika ravnatelja na epizodu ˝Seinfelda˝, prenosi CBS.

Zakasnina od 10 centi dnevno sada je iznosila preko 2,000 dolara. Na sreću, nije ju morao platiti zahvaljujući zamjeniku ravnatelja škole.

"Nećemo ga tražiti da plati zakasninu", rekao je kroz smijeh zamjenik ravnatelja, Dominick Tarquinio, koji se iznenadio kad je ugledao bivšeg studenta desetljećima kasnije. Dominicku je cijela priča s bivšim učenikom bila jako simpatična, možda ponajviše zbog ˝Seinfelda˝.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.