Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
17. listopada 2019.
Ornel

MIRIS I MEKOĆA KOJI VAS ODVODE U NEKU DRUGU DIMENZIJU

MIRIS I MEKOĆA KOJI VAS ODVODE U NEKU DRUGU DIMENZIJU
MIRIS I MEKOĆA KOJI VAS ODVODE U NEKU DRUGU DIMENZIJU
Objavljeno: 30. kolovoz 2019. u 12:15 2019-08-30T12:15:00+02:00

Najmirisniji Ornel svih vremena učinit će da se zaljubite u svaki svoj korak

Godišnja doba uvijek donose nešto novo. Mirise, okuse, trenutke. Kažu da je miris nešto specifično što pamtimo i što nas uvijek vraća u neki trenutak ili podsjeća na dragu nam osobu ili mjesto. Postoji onaj prekrasan trenutak kad nam netko zamiriše u prolazu ili u našoj svakodnevnoj okolini, a znamo da se ne radi o parfemu jer taj miris nije napadan, neugodan, već sve suprotno. Miris omekšivača. To je onaj miris koji puno govori o nama i o načinu na koji  njegujemo svoje omiljene modne komade odjeće.

Ornel_1

Novi Ornel je upravo sve to.Raskošniji nego ikad, najmirisniji Ornel svih vremena. Jer Ornel  je više od samog proizvoda i ambalaže, on je pojam za mekoću i miris već više od 40 godina i svoju tradiciju kvalitete uvijek iznova potvrđuje  potrošačima.

1

Već poznate mirisne varijante, lidera među omekšivačima, Ornela - Calming, Violet, Golden dream i druge, od sada su obogaćene i mirisom iz organskih eteričnih ulja. Njihova je učinkovitost i djelotvornost poznata od davnina.  Koriste se zbog svog blagotvornog djelovanja na um, tijelo i dušu. Novi Orneli sadrže 100% organska eterična ulja koja potječu od biljaka uzgajanih bez pesticida ili drugih umjetnih dodataka. Ona su potpuno vegan friendly i GMO free. Zanimljivo je i da  uporaba novog Ornela potiče brže sušenje rublja i olakšava, svima mrsko, glačanje.

2

Ornel  definitivno privlači pažnju i njeguje osjetila, vaše rublje će biti još mekše i mirisnije.  Ornel Calming, Violet, Golden Dream, Jasmine&Cotton, samo su neki od senzualnih nota koje će svačiji ormar i dom učiniti oazom najljepših mirisa. Svaki je priča za sebe, svaki je poseban na svoj način, svaki je s ljubavlju pažljivo pretočen u mirisne kreacije koje već generacijama osvajaju potrošače. Kad sve oko nas zamiriše, nekako je sve ljepše, jer male stvari čine veliku razliku, anajmekši dodir i dugotrajan miris, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Više informacija potražite na: https://www.saponia.hr/ornel

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.