Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. listopada 2019.
Nova ljetna Zaks kolekcija

Iskoristite do 50% niže cijene

Iskoristite do 50% niže cijene
Iskoristite do 50% niže cijene
Autor:
Objavljeno: 11. srpanj 2018. u 10:44 2018-07-11T10:44:00+02:00

Igrajte se s modnim trendovima i osvježite vlastitu riznicu nakita i satova

Stiglo je dugo toplo ljeto, a s njim i bezbroj mogućnosti za igranje s modnim trendovima na vrućem asfaltu ili na morskom žalu. S novom Zaks kolekcijom ne morate ići daleko da biste postigli savršeni sjaj, gdje god krenuli dovoljno je sa sobom ponijeti modne ukrase koji s lakoćom postižu ljetni looki omogućuju Vam da se osjećate slobodno kao na godišnjem odmoru.Titulu za najupečatljiviji detalj iz Zaksove ljetne kolekcije odnose raznoliki vezovi i pleteri na narukvicama koji se međusobno isprepliću u romantičnu morsku priču. Dodate li tome i Furline satove kao čuvare vremena, ali i simbole besprijekorne moderne elegancije, dobit ćete recept za svestrane, zavodljive i chic dnevne kombinacije. Prepustite se neodoljivim avanturama, jednostavnom nakitu i spontanosti ljetnih trenutaka koji će Vas odvesti tragovima opuštene ljepote prema najljepšim uspomenama. Savršen trenutak za osvježiti vlastitu riznicu nakita upravo je sada, jer s ljetom stižu popusti u Zaksu koje smo svi dugo iščekivali. Tamo Vas očekuje od -50% pogodnosti na kolekciju srebra, do -30% na kolekciju satova i -25% na kolekciju zlata i dijamanata koji vrijede bez obzira na način plaćanja!

Iskoristite veliko ljetno sniženje i poklonite sebi i Vašim najbližima, nezamjenjive ljetne radosti koje se skrivaju u Zaks zlatarnicama. 

Pogledajte u galeriji neke od top komada nakita sa sniženja koji će se ovog ljeta presijavati na svakom koraku!

Više informacija o pogodnostima potražite na www.zaks.hr ili u riječkoj Zaks poslovnici na adresi Robna kuća Ri, Riva 6.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.