Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
16. listopada 2019.
Potražite ih po cijenama nižim do 50%

FOTO Argentum predstavlja ultimativnu kolekciju modnih dodataka za ljeto 2018.

FOTO Argentum predstavlja ultimativnu kolekciju modnih dodataka za ljeto 2018.
FOTO Argentum predstavlja ultimativnu kolekciju modnih dodataka za ljeto 2018.
Autor:
Objavljeno: 6. srpanj 2018. u 11:50 2018-07-06T11:50:20+02:00

Nove linije nakita i satova stigle su u sve srebrnarnice Argentum

Lepršave haljine savršeno se ljube sa srebrnim ogrlicama, narukvicama i minijaturnim visećim naušnicama te zajedno čine spoj iz modnog raja, a što se najbolje vidi u novoj kolekciji srebrnarnica Argentum koja savršeno podržava toliko traženu slojevitost u nošenju modnih dodataka, dirigiranu iz svjetskih modnih prijestolnica.

Osim nakita, za sve trendseterice u potrazi za modnim detaljima koji se mogu nositi tijekom ljetnih dana i noći, Argentum predstavlja i novu liniju Girl Only satova, pravog blaga za sve poklonice ljepote i praktičnosti. Nježnih ili vibrantnih nijansi, mladenački dizajnirani Go satovi oduševljavaju još od lansiranja na hrvatsko tržište, a svakom novom linijom postaju još draži suputnik svestranih modnih kombinacija.

Srebrne nausnice, red.cijena 320kn, s popustom 160kn, srebrna ogrlica, red.cijena 360kn, s popustom 180kn, Argentum
Argentum nova kolekcija za ljeto 2018.

U novim kolekcijama Argentum tako povezuje nakit i satove u jednu zajedničku priču koja ima sve karakteristike pravog ultimativnog vodiča za najatraktivnije ljetne modne odabire. Osim toga, kako bi nakit i satovi iz nove kolekcije postali pravi vladari za ljetnih morskih i gradskih šetnji, iz najvećeg hrvatskog lanca za prodaju nakita i satova u zemlji stiže još lijepe vijesti: modni dodaci sada su dostupni po do -50% nižim cijenama, bez obzira na način plaćanja.

Stoga, požurite do najbliže srebrnarnice Argentuma i iskoristite ljetne popuste te razveselite sebe i svoje najbliže na najljepši mogući način.

Više informacija o sezonskom sniženju i pogodnostima saznajte na: www.argentum.hr.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.