Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
19. studenoga 2019.
Na Jadranskom trgu izvučena imena dobitnika

Olesa Plećković sretna dobitnica Opel Corse, premije u nagradnoj igri Novog lista

Snimio Roni BRMALJ
Snimio Roni BRMALJ
Autor:
Objavljeno: 10. lipanj 2011. u 18:55 2011-06-10T18:55:42+02:00

Prvi automobil s kojim sam počela raditi bio je također Opel, jer u Nijemce imam najviše povjerenja, kazala je vidno ushićena Plećković

RIJEKA Olesa Plećković, Tihovac 6 iz Rijeke, dobitnica je premije nagradne igre Novoga lista, točnije Opel Corse, čije je izvlačenje na Jadranskom trgu privuklo brojne potencijalne dobitnike.

Kako je bila na poslu, sretna dobitnica nije slušala izravan prijenos na Radio Rijeci, pa je bila u šoku kada joj je Joso Krmpotić priopćio da je upravo za nju bila sretna ruka Mirjane Mičetić, članice riječke glazbene skupine »Keops«.

   Presretnu Plećković, koja ovih dana slavi 17. godišnjicu uspješnog privatnog poduzetništva, i mi smo zatekli na poslu, a nakon što su se emocije malo stišale otkrila nam je kako je Corsa stigla kao naručena, budući da već neko vrijeme mašta o novom vozilu. Da ovo sve nije šala uvjerit će se kada tijekom sljedećeg tjedna u salonu tvrtke PSC Primorje preuzme Opel Corsu.

Dobitnici jednomjesečnih pretplata na NL

Jelena Vlah, Dr. Zdravka Kučića 43, Rijeka
Zoran Petrović, Rubeši 127, Kastav
Milena Kalčić, Veli Brgud 33, Jurdani
Zdenka Jelušić, Banj 64, Kraljevica
Diana Sučić, Bočac 44, Mali Lošinj

   – Prvi automobil s kojim sam počela raditi bio je također Opel, jer u Nijemce imam najviše povjerenja. Stoga mi je ovo najbolja čestitka, kazala je vidno ushićena Plećković. Već puna tri desetljeća redovito kupuje Novi list, a ovu nagradnu igru zajedno s majkom igra otpočetka. A da je rođena pod sretnom zvijezdom potvrđuje i osvajanje nagrade prije dvije godine, kada je tjedan dana na skijalištu u Italiji zamijenila za solarij, kojem se zbog obveza još nije približila, ali zato za Corsu će naći vremena. Čim su saznali, Olesi su telefonom čestitali njezini vjerni kupci, među kojima je i Mile Cvijanović, čija je supruga Mira ne tako davno osvojila novu Kiu.

   Izvlačenje nagradne igre proteklo je u veselom raspoloženju za koje je najzaslužniji bend »Keops«, zabavljajući svojim glazbenim uradcima okupljene građane i komisiju na čelu s predsjednicom Silvijom Gerc, iz marketinga Novog lista, uz koju su regularnost izvlačenja nadgledale još Ljiljana Ivetec iz redova organizatora Fiumanke, javnobilježnička prisjednica Nada Jovanić, te Maja Superina iz PSC Primorja, ovlaštenog Opel partnera u Hrvatskoj.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.