Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 4
Sutra: 12° 12° 4
27. siječnja 2020.
Viralni hit

video DANCING KING NA PISTI Pokušao nasmijati uplakanu bebu u avionu, pa nasmijao čitav svijet

Photo: Pixabay
Photo: Pixabay
Autor:
Objavljeno: 3. siječanj 2019. u 19:57 2019-01-03T19:57:00+01:00

Zaposlenik American Airlines plesao je na avionskoj pisti kako bi smirio uplakanu bebu. Netko od putnika je zabilježio njegove pokrete, pa sada snimka rasplesanog Allena nasmijava čitav svijet. 

Dok je singalizirao pilotima aviona da je polijetanje sigurno, zaposlenik American Airlinesa je otplesao čitavu koreografiju. U namjeri da umiri uplakanu bebu u avionu, Jahmaul Allen (28) odlučio je uskladiti signaliziranje s nekoliko plesnih koraka. Događaj je zabilježen tijekom božićnih i novogodišnjih praznika, ali tek je nedavnom objavom u medijima postao viralni hit. 

"Imao sam osjećaj da moram oraspoložiti to dijete. Nasmijao sam ju i onda sam nastavio plesati. Stvorilo je to odličan utjecaj i odličan način za završetak 2018. godine. Volim posao koji radim i volim činiti putnike sretnima", izjavio je Allen za ABC News, prenosi portal MSN. Allen dodaje da već dvije godine radi za American Airlines i da je mu krajnja želja postati pilot. 

Video njegove plesne točke pogledan je više od milijun i petsto tisuća puta. "Obično nemam nikakav utjecaj na ljude, jer me nitko baš i ne primjećuje. Sada kada se ovo dogodilo, mogu reći da je to kao blagoslov.", prenosi MSN Allenovu izjavu, nadodajući da njegova plesna točka nije niti malo poremetila polijetanje aviona. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze