Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
7. prosinca 2019.
Firevase

video Tehnološki div ima novi proizvod: u jednom trenutku vaza, u drugom aparat za gašenje požara

FOTO/9Gag Screenshot
FOTO/9Gag Screenshot
Autor:
Objavljeno: 10. travanj 2019. u 8:03 2019-04-10T08:03:32+02:00

Samsung je novom idejom predstavio lijepu dekoraciju, ali i aparat koji bi svatko trebao imati u vlastitom domu. 

Tehnološki div Samsung je najpoznatiji po proizvodnji mobilnih uređaja, televizija i kompjutera, ali njihovo novo tehnološko čudo je zaista nešto posebno.

Kompanija je lansirala proizvod koji služi za gašenje požara. Možda ne bi bila neka novost, da se ne radi o vazi s cvijećem. U jednom ju trenutku možete koristiti kao ukras na stolu, a u slučaju požara ju možete jednostavno baciti u vatru i tako ju ugasiti, prenosi portal Digital Trends.

Aparat za gašenje izgleda kao obična dekorativna vaza. Sastavljena je od natrijevog karbonata, kemijske tvorevine koja služi za gašenje manjih požara. U slučaju da dođe do požara, jedino što morate je baciti vazu koja će se slomiti, te osloboditi kemijski sastav, doznajemo s Digital Trendsa.

Proizvod se naziva „Firevase“ i izrađena je pod Samsungovim brendom „Fire and Marine Insurance“. Dizajnirana je da podigne svijest o važnosti aparata za gašenje požara.

Do sada je distribuirana više od 100 tisuća puta diljem Južne Koreje. Zbog dobre reklame i odaziva, Samsung planira proizvesti još 200 tisuća ovakvih vaza.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.