Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 1n
Sutra: 3° 3° 1n
21. siječnja 2020.
Tehnološke inovacije

Sajam virtualnih tehnologija i igara "Virtual Gaming World" u svibnju u Puli

Sajam virtualnih tehnologija i igara "Virtual Gaming World" u svibnju u Puli
Sajam virtualnih tehnologija i igara "Virtual Gaming World" u svibnju u Puli
Autor:
Objavljeno: 6. travanj 2017. u 22:51 2017-04-06T22:51:24+02:00

Posljednjih godina, tehnološke inovacije i virtualna stvarnost (VR, virtual reality) tehnologija postaje novi oblik zabave i igre, dok primjena VR tehnologije otvara jednu novu, fantastičnu dimenziju, a njen razvoj i širinu uporabe pokazat će samo vrijeme.

Prvi istarski event virtualnih tehnologija i igara „Virtual Gaming World“ će se 6. i 7. svibnja održati u Puli, u Domu hrvatskih branitelja. U trajanju od dva dana, na sajmu će se predstaviti vodeći brandovi iz oblasti tehnologija virtualnih stvarnosti s novitetima, gadgetima i igrama. Izlagači će uz najnovije igre imati priliku upoznati posjetitelje i s inovativnim sustavima koji se koriste u marketingu, znanosti i medicini. U sklopu eventa posjetitelji će također moći besplatno igrati na ponuđenim konzolama, sudjelovati u nagradnoj igri, te uživati u svim novitetima i VR simulatorima.

U sklopu „Virtual Gaming Worlda“, cilj je obogatiti ponudu i ekskluzivnim gostovanjima. Ovog svibnja to će biti najpopularniji Youtuberi regije, koji su se nametnuli kao vodeće gamerske zvijezde ovog područja, s više od 1 mil. pratitelja i subscribera, uvijek u toku s najmodernijim novitetima iz svijeta tehnologije. Bit će dio eventa u subotu, 6. svibnja, od 15 do 19 sati, te u nedjelju, 7. svibnja, od 11 do 15 sati. Kupnju VIP YouTubers' Meeting karata te sve druge informacije mogu se pronaći na Internet stranici www.vgwpula.com.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.