Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
15. listopada 2019.
Napredni izumi

Nove ideje stižu iz korporacije Apple: Pametno pakiranje za iPhone i tehnološki inovativni stolovi

FOTO/Pixabay
FOTO/Pixabay
Autor:
Objavljeno: 24. ožujak 2019. u 12:10 2019-03-24T12:10:36+01:00

Čini se da ekipa iz Applea radi na potpuno novim pakiranjima za svoje uređaje.  

Prema pisanju portala Gizbot, u Appleu kreću s novim patentima. Proizvod će biti povezan s načinom na koji kompanija predstavlja svoje uređaje u trgovinama, ali i kako pakiraju iPhone. Prvi patent se odnosi na 3D Touch Table koji su prije nekoliko godina predstavili u nekim od svojih prodajnih mjesta.

Radi se o velikom ekranu koji pokazuje različite vrste iPhonea, a kada se dodirnu, stvara se tzv. "ripple effect" (slično prikazivanju kapljice koja dodiruje vodu). Gizbot javlja da Apple radi i na pakiranju svojih uređaja, koje bi prikazali visoko tehnološkim. Čini se da će uređaji biti interaktivni i dok su još uvijek unutar omota. Kompanija je pokušala patentirati sličan projekt još 2007. godine, pa se čini da će ovo biti nekakav zaista napredan izum. 

Uređaji će uredno moći ažurirati svoje programe dok su još uvijek unutar kutije, pa kada kupac napokon dobije proizvod - biti će opremljen posljednjom verzijom programa na tržištu. Iako sve ideje zvuče korisno, pitanje je samo - koliko će zbog pakiranja iznositi nova cijena iPhonea? 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.