Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 17° 6
Sutra: 17° 17° 6
20. listopada 2019.
NAJBLOGERICA

foto Žene jedinstvenog stila i smisla za modu: Predstavljamo finalistice izbora Tower Centra Rijeka i priloga Life

Foto Istock
Foto Istock
Autor:
Objavljeno: 28. veljača 2018. u 10:21 2018-02-28T10:21:00+01:00

Za vrijedne nagrade borit će se Ana Marija Cuculić, Ester Gallo, Jelena Jovanović, Karla Jokić, Marija Starčević, Valentina Štokovac i Ira Vlahović. O pobjednici odlučuje žiri među čijim su članovima i najpoznatija hrvatska lifestyle blogerica Ella Dvornik, hvaljena riječka blogerica Ivana Pirizović te mladi riječki fotograf s internacionalnom karijerom Filip Koludrović

Završen je prvi dio potrage za NAJblogericom u organizaciji Tower Centra Rijeka i priloga Life Novog lista. Između čak pedeset prijavljenih odabrali smo sedam kandidatkinja koje će dobiti priliku predstaviti se u finalnom događanju što će 10. ožujka biti održano na 4. katu Tower Centra.

Za vrijedne nagrade borit će se Ana Marija Cuculić, Ester Gallo, Jelena Jovanović, Karla Jokić, Marija Starčević, Valentina Štokovac i Ira Vlahović, dok posebne pohvale idu još Smiljani Roguljić, Polini Gorbačov te Lani Čargonja koje su zamalo ušle u najuži izbor.

Kandidatkinje će se u finalu predstaviti stajlinzima koje će pripremiti u suradnji s Tower Centrom Rijeka, a žiri će dobiti na uvid i njihove aplikacijske materijale – fotografije, instagram profil i prijedlog prvog posta na njihovom blogu.

Ana Marija Cuculić

Ana Marija Cuculić djevojka je osebujnog stila čiji instagram profil pršti bojama.

Ester Gallo

Ester Gallo najstarija je finalistica i dokaz da za ljubav prema modi godine uopće nisu važne.

jelenaj

Jelena Jovanović ima 36 godina i cijeli je život podredila modi, a estetika i vizualni izričaj dio su njene svakodnevice, kako u privatno tako i u poslovno vrijeme.

karla16_n

Mlada Karla Jokić upisala je Tehnički fakultet kako bi zadovoljila roditelje, no sada živi svoju osobnu legendu i ostvaruje sebe u onome što ju usrećuje i ispunjava, a to su pisanje, moda i slikanje.

Marija Starčević

Marija Starčević oduševila je svojom jednostavnošću. Kako tijekom radnog vremena nosi kutu, oduvijek joj je bila želja na jedan dan biti poslovna žena i takvim se lookom i predstavila.

Valentina Štokavac

Valentina Štokovac završila je kulturologiju na Filozofskom fakultetu u Rijeci, šminkanjem se bavi od prve godine fakulteta kada je završila španjolsku akademiju za vizažista i osobnog stilista.

Ira Vlahović

Među sedam odabranih plasirala se i studentica brodogradnje na Sveučilištu u Rijeci Ira Vlahović koja za sebe kaže da je cijeli život bila drugačija od ostalih. To su mnogi prepoznali pa je Ira na svojem instagram profilu okupila već više od šest tisuća pratitelja.

O pobjednici odlučuje žiri među čijim će članovima biti i najpoznatija hrvatska lifestyle blogerica Ella Dvornik, zatim hvaljena riječka blogerica Ivana Pirizović te mladi riječki fotograf s internacionalnom karijerom Filip Koludrović.

Najbolja od najboljih osvojit će fantastičan Nikon DLSR koji će joj olakšati postizanje savršenih fotografija, Huawei mobitel za savršene instagram fotografije, 1000 kuna za shopping u Tower centru Rijeka i tehničku pomoć u izradi savršenog bloga našeg partnera Algebre. Vrijedne nagrade osigurali smo i za drugu i treće pozicioniranu blogericu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.