Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 2
Sutra: 10° 10° 2
17. siječnja 2020.
Profesionalni "motač"

Znate smotati savršen joint u manje od pet minuta? Mogli biste dobro zaraditi od toga

Izvor: Unsplash
Izvor: Unsplash
Autor:
Objavljeno: 1. ožujak 2019. u 7:23 2019-03-01T07:23:01+01:00

Zamislite da vam netko kaže da biste mogli zarađivati od ˝motanja trave˝. Imamo dobru vijest za one koje bi to razveselilo - ako znate ´srolati´ dobar ´joint´, sada biste to mogli i unovčiti.

Jedan distributer cvijeća iz Velike Britanije ponudio je posao kojemu će teško odoljeti ljubitelji popularne biljke.

Naime, traže čovjeka koji može smotati savršen ´joint´ za manje od pet minuta, prenosi LADbible.

Dućan za prodaju kanabisa ˝Zemlja konoplje˝ iz Brightona u Engleskoj raspisao je natječaj za profesionalnog ˝motača trave˝.

U oglasu je objašnjeno da se samo legalni biljni proizvodi koriste u njihovim smotuljcima koji će biti napravljeni pomoću organskog papira i 0,7 grama njihove najbolje biljke, a naglašavaju da traže ˝crème de la crème˝ kandidate.

hemp

Za desetak funti po satu izabrani kandidat će raditi nekoliko sati tjedno, što znači da ovaj posao može obavljati iz hobija uz regularni posao.

Oglas je izazvao veliko zanimanje među potencijalnim ˝motačima˝, a tim dućana kaže da se u prostoriji natječaja neće naći ilegalne supstance, a svaki pokušaj donošenja istih je strogo zabranjen.

Glasnogovornik Zemlje konoplje je rekao: "Naš cilj kao tvrtke je promicanje cjelovitog zdravlja, korištenje prednosti legalnih proizvoda od konoplje i kanabinoida.˝

Kažu da je pušenje drevna praksa te da su mišljenja ako ljudi već moraju pušiti, onda je, smatraju, bolje pušiti marihuanu nego duhan.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.