Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
24. siječnja 2020.
Božanstvena aplikacija

Seksi Marvelov junak lansira aplikaciju za vježbanje: Isklesajte trbušnjake uz savjete Thora

Photo/Pinterest
Photo/Pinterest
Autor:
Objavljeno: 25. siječanj 2019. u 16:13 2019-01-25T16:13:24+01:00

Malo tko se nije divio trbušnjacima Chrisa Hemswortha u Marvelovoj ekranizaciji Thora. Glumac predstavlja aplikaciju za vježbanje kojom ćete i vi moći postići takav rezultat.

Marvelova zvijezda Chris Hemsworth uskoro će lansiratu svoju fitness aplikaciju. Naziva Centr, aplikacija će biti dostupna za iPhone i Apple Watch, od 4. veljače. Sadržavat će plan vježbanja, recepte za pravilnu prehranu i vježbe disanja te opuštanja. Autor svega navedenoga je mišićavi Australac Chris. 

"Vjerujem da svi imamo potencijal  i potrebna nam je podrška da dostignemo vlastite ciljeve. Centr će staviti najbolje od naboljeg na dlan vaše ruke, pomoći će vam da razvijete zdravije tijelo, jači um i sretniji život", navodi Hemsworth za Mashable.

Aplikacija sadrži tjedni planer vježbanja, a gotovo svakodnevno će se dodavati novi sadržaji. Vježbe sadržane u aplikaciji, trajat će od 20 do 40 minuta i biti će prilagođene ovisno o tome vježbate li kod kuće ili u teretani. Svaki tjedan će se stavljati novi videi, uključujući boks i jogu. Kod svake ćete vježbe moći birati razinu inteziteta. 

Pored vježbanja, aplikacija sadrži i dio koji se bazira na vaš um. Moći ćete pronaći vođene meditacije, vježbe za samopouzdanje te savjete za nošenje sa stresom. Odličan je potez i što aplikacija sadržava dio o prehrani, gdje ćete dobivati recepte prilagođene vašim navikama. Moći ćete birati bezglutenske recepte, vegetarijanske, veganske ili isključivo riblje obroke.

Hemsworth je osmislio aplikaciju uz savjete njegove žene, glumice Else Pataky, te uz različite hollywoodske trenere, kaskadere i Navy Seal trenera, te yoga i pilates instruktore. U izradu aplikacije bili su uključeni i psihoterapeuti, stručnjaci za meditaciju, ali i profesionalni kuhari, prenosi Mashable.

Dovoljan je pogled na trailer za aplikaciju Centr, da bi se uvjerili da iza svega stoji kvalitetan tim stručnjaka. Reklama je snimana u australskom gradu Byron Bay koji je poznat po prekrasnim pješčanim plažama, a između ostaloga, uključuje i Hemswortha u različitim yoga pozama. Jesmo li spomenuli da se pojavljuje i Thorov čekić?

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.