Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
30. ožujka 2020.
Odgovarajući "alati"

Uvježbajte savršen look: Nova Essence kolekcija kistova je sve što vam treba za šminkanje

FOTO/Essence
FOTO/Essence
Autor:
Objavljeno: 26. ožujak 2020. u 8:02 2020-03-26T08:02:17+01:00

Savršeni make-up najbolje je postići primjenom odgovarajućih alata za ljepotu. 

YouTube je savršen izvor beauty tutoriala koje u današnje vrijeme socijalne izolacije i boravka doma gledamo na repeat. Kako bi postigli većinu beauty lookova potrebno je imati prilagođene kistove koji će nam omogućiti precizno nanošenje svih beauty proizvoda. Početkom travnja na Essence police u Bipi i dm-u stiže nova kolekcija make up kistova pod nazivom “It’s BRUSH hour!”, a mi smo doznali sve detalje.
Savršeni make-up najbolje je postići primjenom odgovarajućih alata za ljepotu. Nisu svi kistovi jednaki. Oblik i gustoća kistova igraju presudnu ulogu u nanošenju različitih tekstura, poput tekućeg pudera, kremastog korektora ili puderastog rumenila. Ali to nije jedini razlog da u torbici s kistovima imate razne kistove, oni se također mogu koristiti za stvaranje vrlo različitih efekata.

Novi kistovi sa sintetičkim čekinjama u essence trendovskoj kolekciji “it's BRUSH hour!“ - nude fantastičnu raznolikost oblika i veličina kistova za stvaranje različitih izgleda ili isprobavanje novih. Posebne meke ručke na dodir savršeno leže u ruci i osiguravaju preciznu i sigurnu primjenu tekstura. Kolekcija se sastoji od šest kistova i držača za kistove, praktičnog pomagala koji će svima olakšati organizaciju kistova u kupaonici. 

Precizan kist za lice (29,90 kn)

Precizan kist za lice idealan je beauty alat za postizanje posebni efekata i definiranih kontura na licu. Zahvaljujući tankom, blago suženom obliku kista, puder za konturiranje ili highlighter se može nanijeti tamo gdje je potreban učinkovit izgled šminke.

FOTO/Essence

Buffer kist za puder (34,90 kn)

Kist za puder glatko nanosi tekući puder - ili kremasto rumenilo ili highlighter - i pažljivo ga unosi u kožu. Ovaj kist ima optimalnu strukturu i veličinu kako bi stvorio prirodan izgled šminke i besprijekoran ten.

FOTO/Essence

Kist za blendanje sjenila (12,90 kn)

Oči se mogu naglasiti na različite načine koristeći različite stilove šminkanja. Važna je ne samo kombinacija boja, već i način na koji se međusobno blendaju na kapku. Kist za blendanje sjenila idealan je za stvaranje glatkih prijelaza.

FOTO/Essence

Precizan kist za sjenilo za oči (12,90 kn)

Za taj dodatni poseban dodir kada je u pitanju šminkanje očiju: precizan kist za sjenilo za oči, precizne linije ili pojedinačni efekti u boji mogu se postići vrlo učinkovito. To je savršeni alat za stvaranje naglasaka u unutarnjem kutu oka, za blendanje praškastih ili kremastih linija duž kapka kao i “cut crease” tehniku.

FOTO/Essence

Kist za sjenčanje (12,90 kn)

Kist za sjenčanje sjenila koristi se za velikodušno i ravnomjerno raspoređivanje osnovne sjene na kapku. Zatim se može koristiti za jednostavno nanošenje dodatnih sjenila u nekoliko slojeva. Kist za sjenčanje je stoga apsolutni must-have za šminkanje očiju, jer nanosi upravo pravu količinu sjenila na oko.

FOTO/Essence

Kist za lice (32,90 kn)

Kistovi poput kista za lice s manje čvrsto uvezanim i voluminoznim sintetičkim čekinjama idealne su za glatku primjenu i blendanje puderastih tekstura poput pudera za setiranje, bronzera ili rumenila. Ovaj kist je idealan za prirodni make-up izgled.

FOTO/Essence

Držač za kistove (25,90 kn)

Držač za kistova savršen je za tvoju kupaonicu ili toaletni stolić kako bi tvoji kistovi bili uredno posloženi. Bilo da ga koristiš za odlaganje ili sušenje - zahvaljujući posebnim utorima tvoji kistovi su uvijek posloženi i pri ruci, tako da možeš stvoriti sjajan izgled u bilo kojem trenutku.

FOTO/Essence

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.