Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 6
Sutra: 10° 10° 6
25. siječnja 2020.
Modni događaj

foto Uskoro četvrto izdanje modne revije Žena sa stilom by Eternity

Damira Broz, Lana Čargonja, Ivana Mamilović i Barbara Mady Maričić, foto LaVie
Damira Broz, Lana Čargonja, Ivana Mamilović i Barbara Mady Maričić, foto LaVie
Autor:
Objavljeno: 11. lipanj 2018. u 14:22 2018-06-11T14:22:00+02:00

Modna pista bit će postavljena u opatijskoj Villi Ariston, a po njoj će prošetati brojne uspješne dame koje karijeru grade daleko od blještavila modnog svijeta

Ovog petka, 15. lipnja, održat će se četvrto izdanje popularne modne revije Žena sa stilom by Eternity. Modna pista bit će postavljena u opatijskoj Villi Ariston, a po njoj će prošetati brojne uspješne dame koje karijeru grade daleko od blještavila modnog svijeta.
Villa Ariston bila je i kulisa snimanja najavnog editorijala u kojem su glavnu ulogu imale Damira Broz, vlasnica AyA holističkog Studija, pravnica Lana Čargonja, poduzetnica Ivana Mamilović i poznata riječka ortodontica doc.dr. Barbara Mady Maričić.

Foto LaVie

Svaka je na svoj način iznijela kreaciju dizajnerskog dvojca Elfs, uz Peperoncina design nakit, dok je za frizuru i make up bila zadužena Ana Mikulec iz studia ljepote Anais. Fotografije potpisuje LaVie Photography.

Foto LaVie

zena sa stilom4

Za novo izdanje modne revije Žena sa stilom u Villi Ariston pripremili su poseban jelovnik, a za odličnu atmosferu pjesmom će se pobrinuti Karin Kuljanić. Žene sa stilom nosit će odjeću AMEC Rijekatekstila, modnog dvojca ELFS, zatim Krie design, Napapirji, Showroom Antonela, Ghetaldus, Borša, Karla, Pervoi i Love Mia.

Foto LaVie

Foto LaVie

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.