Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
8. prosinca 2019.
Raskošne boje jeseni

Ovo su tri vruća trenda u bojanju kose za sve brinete željne promjene

Foto. @coloredbycaitlin Instagram
Foto. @coloredbycaitlin Instagram
Autor:
Objavljeno: 25. rujan 2019. u 13:59 2019-09-25T13:59:47+02:00

Dirty brunette, chocolate cake ili caramel mocha? Zvuči zaista primamljivo!

Jesen je odlično vrijeme za nove početke i iskušavanje novih trendova, a sudeći prema najpopularnijim nijansama za jesen, brinete se imaju čemu veseliti jer smeđa boja kose zaista nikada nije izgledala bolje.

Novi trendovi u bojanju kose nalažu spajanje toplih i hladnih nijansi pomoću balayage tehnike, a upravo će raskošni, zamamni i duboki tonovi smeđe biti najveći hit ove jeseni. Brinete svoj izgled mogu osvježiti pramenovima u boji karamele ili pak zagasito plavim tonovima koji će dodatno naglasiti crte lica i unijeti sasvim novu dimenziju u jesenski look.

Ovo su najpopularnije nijanse za brinete u novoj sezoni.

Dirty brunette

Sigurno ste čuli za 'dirty blonde', a sada dolazi i slična inačica za brinete. Ova raskošna boja nalazi se negdje na sredini između toplog i hladnog spektra, a odlično će pristajati svim brinetama koje traže promjenu. Završni, puno prirodniji i neutralniji efekt postiže se kombiniranjem svjetlijih nijansi smeđe i zagasitijih nijansi plave.

01riawna

02luciano_colombo

Chocolate cake

Najnoviji trend u bojanju smeđe kose donosi duboke, živahne tonove prošarane balayage pramenovima koji dodatno naglašavaju crte lica. Neutralne i pepeljaste nijanse ove godine zamjenjuju se toplijim, bogatijim bojama koje će dati potpuno novu dimenziju vašem looku.

03coloredbyliz

04razzohaircare

Caramel mocha

Nova 'it' nijansa boje za kosu bit će pravo osvježenje brinetama. Pomoću balayage tehnike smeđoj podlozi dodaju se tonovi karamele koji stvaraju savršen kontrast, a rezultat je topla i raskošna nijansa u bojama jeseni.

05coloredbycaitlin

06coloredbycaitlin2

Foto: Instagram

boja kose, beauty trendovi jesen 2019, caramel mocha

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.