Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. siječnja 2020.
Projekt Stanica 50

Želite li da Rijeka dobije ovakvo mjesto? Glasajte do 30. lipnja!

Želite li da Rijeka dobije ovakvo mjesto? Glasajte do 30. lipnja!
Želite li da Rijeka dobije ovakvo mjesto? Glasajte do 30. lipnja!
Autor:
Objavljeno: 21. lipanj 2018. u 10:29 2018-06-21T10:29:35+02:00

Korištenje studentskim središtima bit će besplatno i u njima neće biti komercijalnih aktivnosti

Za odluku o tome u koja će se tri sveučilišna grada urediti studentska središta tijekom Coca-Colina projekta Stanica 50 ostalo je još samo deset dana, a donijet će je sami studenti i građani. Studenti, ali i drugi mladi iz triju sveučilišnih gradova dobit će suvremeno uređeno i opremljeno mjesto na kojemu će imati prigodu stjecati dodatna znanja komplementarna sveučilišnim programima, a korisna u osobnome i profesionalnome razvoju.

Sveučilišta u Dubrovniku, Osijeku, Puli, Rijeci, Splitu i Zagrebu predložila su prostore za koje studenti i građani svoje glasove mogu dati jednom dnevno putem mrežne stranice www.stanica50.hr do 30. lipnja 2018. u 23.59. Coca-Cola će, prema modernome i mladima prilagođenome idejnom konceptu tvrtke Lotus Group, urediti tri prostora na tri najbolje rangirana sveučilišta.

Stanica 50 još je jedan Coca-Colin projekt usmjeren mladim ljudima i njihovu obrazovanju. Pokrenut je u povodu obilježavanja 50. obljetnice početka proizvodnje Coca-Cole u Hrvatskoj. Coca-Cola će tijekom projekta Stanica 50 urediti tri studentska središta s namjerom da budu mjesta na kojima će mladi imati prigodu slušati predavanja, sudjelovati u radionicama i različitim raspravama, učiti ili raditi na razvojnim projektima i razvijati vlastite zamisli. Nakon uređenja Coca-Cola će studentska središta predati sveučilištima, koja će njima upravljati u suradnji sa studentskim zborovima. Korištenje studentskim središtima bit će besplatno i u njima neće biti komercijalnih aktivnosti.

Projekt Stanica 50 vrijedan je više od milijun kuna, a podržavaju ga Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije te Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.