Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 15° 1
Sutra: 15° 15° 1
15. listopada 2019.
Neobičan "ulov"

foto/video ZELENI UDAV NA DNU MORA Pogledajte što su petorica dječaka izvadila iz mora kod Vodica

foto: screenshot
foto: screenshot
Autor:
Objavljeno: 10. veljača 2019. u 6:24 2019-02-10T06:24:46+01:00

Zajedno s prijateljima i uz pomoć ostiju nakon 10 minuta izvukli su je na vodičku rivu. Tek na suhom imali su što za vidjeti....

Petorica dječaka iz Vodica izvukli su iz mora u vodičkom portu zelenu anakondu dugačku oko 2,5 metara, objavio je portal Infovodice.

- Neobičan ulov, iako mrtav, ulovili su danas popodne petorica školskih i sportskih prijatelja. Trinaestogodišnji Niko Vitić vidio je na dnu mora ogromnu zmiju. Zajedno s prijateljima i uz pomoć ostiju nakon 10 minuta izvukli su je na vodičku rivu. Tek na suhom imali su šta i za vidjeti. Zmija je bila duga više od 2,5 metra, objavljuju na spomenutom lokalnom portalu.

Fotografiju zmije pogledao je vodički veterinar Zdravko Zorica, s kojim su novinari Infovodica razgovarali nakon toga i telefonom te doznali da je riječ o - zelenoj anakondi.

- Radi se o neotrovnim riječnim zmijama. Kako je ona dospijela u more teško je reči. Moguće da ga je netko imao kao kućnog ljubimca u terariju pa mu je uginuo i bacio ga u more, rekao je veterinar Zorica

Zmiju je, informiraju Infovodice, uklonio koncesionar za ŠK županiju AS EKO

POGLEDAJTE VIDEO

zmija

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.