Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 17° 6
Sutra: 17° 17° 6
20. listopada 2019.
Samo se poslužio

VIDEO Odvratno ponašanje u samoposluzi! Nakon ovoga razmislit ćete dvaput gdje jedete

Twitter screenshot
Twitter screenshot
Autor:
Objavljeno: 4. studeni 2018. u 20:51 2018-11-04T20:51:11+01:00

Prije negoli opet dođete u iskušenje da preskočite kuhanje ručka i kupite gotov obrok, sjetite se ovog videa.

Mnogi supermarketi i trgovački lanci sve češće nude restoransku samoposlugu za kupce koji ondje mogu odabrati najčešće solidan ručak po pristojnoj cijeni, većem izboru jela i brže negoli na drugim mjestima.

Na takvim lokacijama kupci promotre što ima ponuđeno od jela, a potom sami odaberu što žele pojesti, odu na kasu, plate obrok i onda ga pojedu. U većini slučajeva.

No postoje i oni zbog kojih vam na pamet može pasti i popularna filmska krilatica "S velikom moći dolazi velika odgovornost". Naime, postoje gosti koji slobodu samoposluge shvate očito pretjerano slobodno pa odluče kušati obroke prije negoli ih plate. A onda ih, često i ne plate.

Premda se čini odvratnim, takav je slučaj zabilježen u jednom supermarketu u Chicagu gdje je kupac došao dijela s juhama, a zatim ispio iz zaimače nekoliko gutljaja pa je vratio nazad u posudu. Na kraju je mirno otišao s odjela.

Video se ubrzo proširio društvenim mrežama, a osim što je izazvao gađenje kod većine korisnika, u komentarima su se javili mnogi, najčešće zaposlenici takvih samoposluga, koji su tom tipu ponašanja svjedočili više puta.

Prije negoli opet dođete u iskušenje da preskočite kuhanje ručka i kupite gotov obrok, sjetite se ovog videa.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.