Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 6
Sutra: 4° 4° 6
12. prosinca 2019.
Tata prepoznao priliku

video Ubola trenutak: Djevojčica u Kanadi prodavala kekse u redu za marihuanu

Foto YouTube screenshot
Foto YouTube screenshot
Autor:
Objavljeno: 21. listopad 2018. u 16:22 2018-10-21T16:22:08+02:00

Nakon što se danima mučila prodati kekse po susjedstvu i zaraditi džeparac, 9-godišnja Elina otišla je s tatom u red za dućan u kojem se sada legalno prodaje marihuana i ondje je prodala sve kekse za 45 minuta

Ovog je tjedna Kanada legalizirala marihuanu za osobnu upotrebu, a val veselja nije ponio isključivo brojne ljubitelje koji su čekali satima u redu da kupe prvi legalan primjerak omiljene biljke, već i 9-godišnju djevojčicu Elinu Childs koja im je prodala sve zalihe keksa koje je imala.

Na fantastičnu ideju došao je zapravo njen otac koji je danima promatrao kako prodaja keksa po susjedstvu ne ide baš najbolje. Tati, koji očito zna znanje, sinulo je da bi ljudi koji će biti u redu satima mogli s vremenom postati gladni, naročito ako su već konzumirali marihuanu pa ih je zahvatio "munchies".

I otac je imao pravo - Elina je prodala sve zalihe kolačića u 30 kutija u samo 45 minuta, po cijeni kutije od 5 dolara, prenosi Independent.

Kako ovaj izlet u grad ne bi bio samo dobar poslovni, već i edukativan potez, otac je iskoristio priliku da Elini objasni što se tog dana u državi dogodilo, što je marihuana i koje su posljedice pušenja.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.