Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. studenoga 2019.
Jedna od trideset

TKO JE OD VATRENIH OSTAO BEZ NOVCA? Prodaje se hrvatska bronca sa Svjetskog prvenstva 1998. godine

foto: screenshot
foto: screenshot
Autor:
Objavljeno: 19. studeni 2018. u 11:50 2018-11-19T11:50:00+01:00

U opisu ponuđene medalje stoji: "Svjetsko prvenstvo u Francuskoj. Službena medalja za treće mjesto, koje je osvojila Hrvatska. Brončana medalja visi o originalnoj vrpci. Proizvođač - Bertoni. Samo je trideset kopija ovakve medalje. U pitanju je apsolutna rijetkost u aukcijskoj prodaji.

Aukcijska kuća koja prodaje na platformi The Saleroom u ponudi, između ostalog, ima i brončanu medalju koji je netko od igrača ili stručnog stožera originalnih Vatrenih iz 1998. godine ponudio na prodaju.

U pitanju je medalja za osvojeno treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u nogometu održanom u Francuskoj.

U opisu ponuđene medalje stoji: "Svjetsko prvenstvo u Francuskoj. Službena medalja za treće mjesto, koje je osvojila Hrvatska. Brončana medalja visi o originalnoj vrpci. Proizvođač - Bertoni. Samo je trideset kopija ovakve medalje. U pitanju je apsolutna rijetkost u aukcijskoj prodaji."

Autentičnost ponuđene medalje zagarantirana je od strane aukcijske kuće, a početna cijena koja se za medalju traži iznosi 7,5 tisuća eura.

Aukcija će se održati 7. i 8. prosinca, a medalju Vatrenih sa Svjetskog prvenstva u Francuskoj spremit će osoba koja ponudi najviše novca.  

svjetski kup

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.