Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
26. siječnja 2020.
Najbolji brk

Stigao je još jedan Movember na Sveučilištu u Rijeci: Brade se puštaju s plemenitim ciljem

Foto Facebook
Foto Facebook
Autor:
Objavljeno: 8. studeni 2018. u 17:55 2018-11-08T17:55:42+01:00

Akcija za cilj ima podizanje svijesti o oboljenjima koja pogađaju mušku populaciju: karcinomi prostate, testisa, mentalna oboljenja, a bira se i naj brk Sveučilišta

RIJEKA Stigao je još jedan Movember na Sveučilištu u Rijeci! Upućen je stoga još jedan poziv svim dragim brkonjama, bradonjama, čupavcima, dlakavcima i svima koji to žele postati.

- Opet je došlo doba godine kada vas pozivamo da spremite svoje žilete, aparate za brijanje, britvice, mačete i svu ostalu opremu kojom krotite svoje muževne brkove i brade.
Pustite da izrastu do svog punog potencijala i ponosno ih pokažite u punini njihove različitosti i jedinstvenosti.

Plemenita akcija

Tako dajte svijetu do znanja da sudjelujete u ovoj plemenitoj akciji, koja za cilj ima podizanje svijesti o oboljenjima koja pogađaju mušku populaciju: karcinomi prostate, testisa, mentalna oboljenja

Stavite ovaj čupavi ekvivalent ružičaste vrpce na svoja lica, i podržite sve muškarce koji se bore sa zloćudnim ali i mentalnim oboljenjima, poziv je organizatora.

I ove godine u sklopu ovog projekta pripremljena su zanimljiva predavanja, studentski kviz, završni party ali i jedna nova akcija koja se prije nije odvijala. Informacije o svim zbivanjima bit će objavljivane na Facebook stranici Movember na Sveučilištu u Rijeci.

Mala promjena

Ove godine uvedena je mala promjena u pogledu natjecanja za najbolji brk sveučilišta. Slike brkova i brada moguće je slati u inbox spomenute Facebook stranice tijekom cijelog mjeseca studenog, kad god se sudionici odluče da su spremni za javno eksponiranje, ili iskrenije, kad skupe dovoljno hrabrosti.

Pozivaju se i sve pripadnice ljepšeg spola da sudjeluju u akciji tako što će u komentarima taggati potencijalne, ali i ostvarene brkonje u svom životu, i tako ih izazvati da sudjeluju u ovoj akciji.

- Iskreno vam preporučujemo da sudjelujete u natjecanju, jer osim što činite dobro djelo, imate priliku da osvojite jednu od brojnih nagrada koje su nam dragi sponzori ove godine omogućili, pozivaju organizatori.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu