Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
6. prosinca 2019.
Loš odgoj

Šokantna izjava majke: Bolje da djeca ubijaju životnje, nego da ''vise'' na mobitelima

Pixabay.com
Pixabay.com
Autor:
Objavljeno: 11. rujan 2018. u 14:32 2018-09-11T14:32:39+02:00

Ashley Murphy u lov odlazi sa svojim suprugom Brandonom i osmogodišnjim sinom Brysonom, koji je već ubio četiri životinje. 

Tridesetjednogodišnja Ashley Murphy, dentalna asistentica, odvela je svoju obitelj u lov na divlje životinje, pritom izjavivši kako je to dobra aktivnost za razliku od bivanja na iPadu.

Dodala je kako lov potiče međusobno povezivanje, a svoju prvu pušku kupila je tek prošli mjesec.

Ashley u lov odlazi sa svojim suprugom Brandonom i osmogodišnjim sinom Brysonom, koji je već ubio četiri životinje. Supružnici su u braku već 11 godina, a oduvijek su posebnu vezu tražili u lovu.

- S vremenom sam naučila kako lov pomaže u borbi protiv gladi, pošto se hrana može donirati ljudima kojima je potrebno, rekla je Murphy.

Poštuju životinje 

Prošli mjesec u Južnoj Africi pohvalila se hvatanjem crnog jelena, a na tom putovanju ubili su ukupno četiri životinje te vrste. Njezin muž bavi se lovom diljem svijeta, a često se hvali medvjedima i planinskim lavovima na koje naiđe.

Ashley u cijeloj priči najviše vidi dobro okružje za svog sina koji nije ovisan o računalima i društvenim mrežama.

- Lov uči djecu kako imati poštovanja prema onome što imamo. Kao obitelji, ne trebaju nam mobiteli i iPadovi kako bi kvalitetno provodili vrijeme, govori Ashley za BBC.

Naglašava kako oni love zbog hrane, ali da poštuju životinje i zemlju, iako svoje primjerke često prepariraju i stavljaju na zid.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.