Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1
Sutra: 7° 7° 1
18. siječnja 2020.
»One love RiS«

foto Sjajna plesna produkcija plesača svih generacija za deseti rođendan studija Ivone Brnelić

Foto Josip Čekada
Foto Josip Čekada
Autor:
Objavljeno: 14. rujan 2018. u 15:58 2018-09-14T15:58:00+02:00

Najveći pljesak podrške dobili su RiSići, plesači u dobi između 3 i 6 godina, ujedno najmlađi članovi skupine

Sjajnom produkcijom »One love RiS« riječki plesni studio RiS dance centar Ivone Brnelić sinoć je pred mnogobrojnom oduševljenom publikom u HKD-u na Sušaku proslavio uspješnih deset godina postojanja. U nešto više od sat vremena koliko je trajala produkcija, RiSovci su začarali publiku plesnim koracima i šarolikim programom u kojem su se izmjenjivali razni plesni stilovi: hip hop, MTV, heels, fusion, jazz.

Najveći pljesak podrške dobili su RiSići, plesači u dobi između 3 i 6 godina, ujedno najmlađi članovi skupine. Poseban doživljaj bio je duo Danona Vrlića i Glorije Grulović: emocija koju su prenijeli plesom i akrobacijama bila je hipnotizirajuća. Zablistale su i Nina Bušljeta i Hana Čargonja u svojoj prvoj koreografiji, a glasni pljesak publike zaslužila je i grupa MTV žene čije su članice ovim nastupom dokazale da nikad nije kasno početi plesati i da su godine samo broj.

MTV
10. rođendan RiS studija Ivone Brnelić, foto Josip Čekada

Ris dance centar koji je prije deset godina otvorila poznata riječka plesačica, koreografkinja, redateljica i bivša Miss Jugoslavije Ivona Brnelić, u kratkom je roku postao mjestom okupljanja mladih riječkih zaljubljenika u ples. RiS dance centar danas djeluje na Pehlinu, u Čavlima, Opatiji i Krku, a od listopada i u Kastvu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.