Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
24. listopada 2019.
Skupina studenata priredila šaljivi igrokaz

Sarajevski »prosvjedi« protiv smaka svijeta

Foto klix.ba
Foto klix.ba
Autor:
Objavljeno: 19. prosinac 2012. u 17:44 2012-12-19T17:44:24+01:00

Slijedeći najavu »prosvjeda« koja se u utorak pojavila na nekim internetskim portalima i društvenim mrežama, desetak mladića stiglo je oko 14 sati na središnji sarajevski trg noseći plakate s neobičnim porukama poput »Majo, ti si za sve kriva«, »Nema logike«, »Error 404 – smak svijeta not found« i »Svak' smeta«

SARAJEVO  Manja skupina studenata okupila se u srijedu u središtu Sarajeva kako bi »prosvjedovala« protiv smaka svijeta najavljenog za 21. prosinca, priredivši šaljivi igrokaz koji je uglavnom izazvao čuđenje prolaznika.
Histerija koju je izazvalo predviđanje kako po kalendaru starih Maja u petak slijedi kraj čovječanstva malo koga je doista zabrinuo u Bosni i Hercegovini opterećenoj brojnim problemima.
Mediji se tek sporadično komenirali ovu temu, uglavnom sugerirajući kako je rječ o gluposti, no neki su odlučili to iskoristiti kao povod za dobru zabavu.
Slijedeći najavu »prosvjeda« koja se u utorak pojavila na nekim internetskim portalima i društvenim mrežama, desetak mladića stiglo je oko 14 sati na središnji sarajevski trg noseći plakate s neobičnim porukama poput »Majo, ti si za sve kriva«, »Nema logike«, »Error 404 – smak svijeta not found« i »Svak' smeta«.
»Naoružani« takvim porukama odvažili su se i na šetnju do Baščaršije.
Novinarima su dobacili tek kako se dobro zabavljaju no pripremili su i nešto konzervirane hrane – u slučaju da smak svijeta ipak uslijedi. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.