Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 1
Sutra: 8° 8° 1
23. siječnja 2020.
Hit na internetu

Prtljaga vam je teža od dopuštene? Pogledajte kako je ova žena nadmudrila pravila aviokompanije

Foto Pixabay
Foto Pixabay
Autor:
Objavljeno: 20. listopad 2019. u 8:28 2019-10-20T08:28:09+02:00

Filipinka nije ni očekivala da će njezina fotografija postati viralni hit – prikupila je više od 33 tisuće lajkova u samo nekoliko dana

Filipinka Gel Rodriguez postala je viralni hit na internetu nakon što je odlučila odjenuti svu robu iz svoje prtljage kako ne bi morala platiti naknadu za istu, prenosi VT.

Na aerodromu su Gel rekli kako mora platiti naknadu za prtljagu zbog toga što ona prelazi sedam kilograma, ali umjesto da navedeno i plati, ona se odlučila snaći na drugi način. Počela je uzimati komad po komad odjeće i stavljati je na sebe.

Na taj je način njezina prtljaga „pala“ s 9 kilograma na šest i pol.

Gel

- Nisam htjela platiti naknadu jer mi je prtljaga prelazila samo dva kilograma maksimalnu zadanu težinu. Ipak, ne znam bi li to ponovno ponovila jer mi je bilo jako vruće – rekla je Gel za američke medije.

Filipinka nije ni očekivala da će njezina fotografija postati viralni hit – prikupila je više od 33 tisuće lajkova u samo nekoliko dana. Ovim je možda potaknula i druge na sličan čin s obzirom da su se mnogi javili u komentarima kako joj je ideja odlična, pogotovo ako idete u hladnije krajeve.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.