Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 14° 1n
Sutra: 14° 14° 1n
6. travnja 2020.
Studenti umrli od smijeha

Profesorica tijekom online predavanja uhvatila studente da se - seksaju. Njena je reakcija bila genijalna

FOTO/iStock
FOTO/iStock
Autor:
Objavljeno: 21. ožujak 2020. u 7:59 2020-03-21T07:59:40+01:00

Sve vas volim, ali dajte mi sekundu, moramo razgovarati", kazala je profesorica koja se vrlo brzo pribrala i čitavoj situaciji pristupila na humorističan način.

Zbog pandemije koronavirusa i kod nas i u svijetu, nastava se održava online za mnoge osnovne, srednje škole i fakultete. Primjer takvog predavanja je i Sveučilište Macquarie u Sydneyju gdje se dio predavanja odvija uživo, dok se za one u samoizolaciji odvija putem interneta.

Profesorica s Pravnog fakulteta je tijekom jednog takvog predavanja, uhvatila dvoje svojih studenata kako se seksaju tijekom nastave. Australski News piše da se audiozapis predavanja vrlo brzo proširio bespućima interneta, a profesorica je na nekoliko minuta zaustavila i samo predavanje.

Uznemireno je kazala da "mora dezinficirati oči i mozak nakon ovoga čemu je svjedočila". "Sve vas volim, ali dajte mi sekundu, moramo razgovarati", kazala je profesorica koja se vrlo brzo pribrala i čitavoj situaciji pristupila na humorističan način.

Na audisnimci se čuje kako govori "O bože...", a kasnije je otkrila i da ovo nije prvi put da se nešto takvo dogodilo tijekom njezina predavanja.

"Ovo je drugi put da u svojoj karijeri moram reći da na mojim predavanjima nema diranja ispod pojasa", kazala je pritom zaradivši neodobravajuće mrmljanje polaznika predavanja. Jedan je polaznik upitao: "Zar zbilja?", a drugi dodao da kaže o kome je riječ, no profesorica je to odbila.

"Okej, dodat ću da strateško postavljanje majice preko nečijeg krila samo još više privlači pozornost", kazala je profesorica na što su se svi studenti nasmijali. 

"Isuse Kriste, sjećat ćemo se ovoga klaso 2020. i podsjetit ću vas na ovo tijekom dodjele diploma", zaključila je profesorica.

Studenti su se po grupama na društvenim mrežama počeli zafrkavati na ovu temu, a Sveučilište Macquarie je komentiralo čitavu situaciju.

"Sveučilište je svjesno navodnog incidenta i predavač je poduzeo ispravne korake za upravljanje incidentom u to vrijeme. Podsjećamo studente na naš kodeks ponašanja" poručuju sa Sveučilišta.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.