Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 6
Sutra: 10° 10° 6
25. siječnja 2020.
Prijave su otvorene

Posao iz snova? Kompanija traži zaposlenike koji će po kući nositi papuče i za to dobiti tri tisuće kuna

Foto Instagram, Bedroom Athletics
Foto Instagram, Bedroom Athletics
Autor:
Objavljeno: 26. listopad 2019. u 8:44 2019-10-26T08:44:52+02:00

Od osoba koje će dobiti posao traži se da 12 sati dnevno provedu u Bedroom Athletics papučama. Ugovor traje 12 mjeseci te će osoba svaki mjesec dobiti druge papuče kako bi testirala njihovu učinkovitost.

Zamislite da morate cijeli dan nositi papuče i za to zaraditi oko tri tisuće kuna mjesečno? Sada je i to moguće jer kompanija Bedroom Athletics traži nekoliko ljudi koji će testirati papuče i za taj posao dobiti plaću, prenosi VT.

Ovo je vjerojatno posao iz snova za mnoge osobe – hodati po kući u papučama i zaraditi oko 430 dolara. Od osoba koje će dobiti posao traži se da 12 sati dnevno provedu u Bedroom Athletics papučama. Ugovor traje 12 mjeseci te će osoba svaki mjesec dobiti druge papuče kako bi testirala njihovu učinkovitost.

To znači da će zaposlenici dobiti oko pet tisuća dolara u godinu dana kako bi testirali različite papuče. Iz Bedroom Athleticsa javili su se potencijalnim zaposlenicima na društvenim mrežama.

Direktor Bedroom Athleticsa Howard Wetter istaknuo je važnost ovog zaposlenja.

- Biti plaćen za nošenje papuča cijeli dan možda izgleda kao prilično trivijalni posao, ali nama je jako važno da naši proizvodi budu dobre kvalitete i da budu udobni svima koji ih odaberu za nošenje. Stoga vjerujemo da će tzv. tester za papuče našem timu biti od velike važnosti u stjecanju uvida i povratnih informacija za unaprjeđenje naših papuča – naveo je u svojem priopćenju direktor kompanije.

Prijave za posao primaju se do 18. studenoga pa svi zainteresirani požurite da vam ne pobjegne ova savršena prilika za nošenjem papuča cijeli dan. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu