Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
6. prosinca 2019.
Tragovima nachosa

Policija vratila kući ogromnu odbjeglu svinju. Metoda spašavanja bila je genijalna!

Foto Facebook
Foto Facebook
Autor:
Objavljeno: 20. listopad 2018. u 8:57 2018-10-20T08:57:21+02:00

Poslušna ili lakoma, svinja se vratila kući u stilu Ivice i Marice, a policija je obavila izvrstan zadatak.

Snage reda i zakona nerijetko se suočavaju s neobičnim problemima građana koji zahtijevaju uistinu posebne mjere. Takav je bio poziv jednoj policijskoj stanici u Kaliforniji gdje je dojavljeno da je u susjedstvu pronađena svinja veličine "manjeg konja" koja slobodno luta mjesnom ulicom, potencijalno ugrožavajući promet koji je nonšalantno ignorirala.

S obzirom na ranije pozive, policija je znala u čijem se vlasništvu nalazi odbjegla svinja, no način na koji je vraćena, vrlo nježno i bez prisile, oduševio je mnoge.

Naime, policajka zadužena za slučaj, prema navodu objave na Instagramu, kupila je vrećicu popularnih američkih nachosa Doritos te je njima svinji stvorila trag do kuće koji je svinja vjerno pratila.

Foto Facebook

Poslušna ili lakoma, svinja se vratila kući u stilu Ivice i Marice, a policija je obavila izvrstan zadatak.

- Od borbe protiv zločina do sigurnog spašavanja svinje veličine manjeg konja, pokrivamo sve!, zaključili su u svojoj objavi na Instagramu domišljati i simpatični policajci.

PoliciThis Doritos-loving pig could cover quite a lot of you, we suspect. It got loose and was causing general havoc around its neighbourhood, trotting around in the road with little thought for road safety. A police officer who recognised it, however, knew its porcine Kryptonite and could neutralise it immediately, bringing it back home with no need for reinforcements.

Read more: https://metro.co.uk/2018/10/16/escaped-pig-lured-back-home-using-trail-of-doritos-8043601/?ito=cbshare

Twitter: https://twitter.com/MetroUK | Facebook: https://www.facebook.com/MetroUK/

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.