Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. siječnja 2020.
Sve precizno organizirao

foto Policija otkrila laboratorij za uzgoj marihuane u Zagrebu. 'Stvorio je savršene uvjete'

Izvor: PU Zagrebačka
Izvor: PU Zagrebačka
Autor:
Objavljeno: 12. veljača 2019. u 19:26 2019-02-12T19:26:07+01:00

Korištenjem uređaja za emitiranje svijetlosti, uređaja za ventilaciju i filtriranje zraka stvorio je potrebne uvjete za umjetni uzgoj bilja gdje je sadio konoplju koju je potom sušio i usitnjavao te pripremao za prodaju

ZAGREB Policija je u Zagrebu otkrila laboratorij za uzgoj marihuane.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog osnove sumnje da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Saznanjima da se osumnjičeni bavi uzgojem i preprodajom marihuane na području Zagreba, 11. veljače 2019. godine temeljem naloga pretražena je kuća koju koristi, a u kojoj je pronađen laboratorij za uzgoj marihuane opremljen sa sustavom za osvjetljavanje, ventilaciju i filtriranje zraka s 204 stabljika konoplje i 236 grama marihuane.

Također, istog dana pretražen je i drugi stan kojeg koristi osumnjičenik, a u kojem je pronađeno još 1914 grama marihuane pakirano u 11 staklenki, jedna plastična vrećica te jedna digitalna vaga za precizno mjerenje mase.

Utvrđeno je da je 37-godišnjak od lipnja 2018. godine do veljače 2019. godine u stanu obiteljske kuće na području Trnave korištenjem uređaja za emitiranje svijetlosti, uređaja za ventilaciju i filtriranje zraka stvorio potrebne uvjete za umjetni uzgoj bilja gdje je sadio konoplju koju je potom sušio i usitnjavao, a nakon toga bi tako pripremljenu marihuanu u stanu na području Medveščaka prepakiravao i pripremao za daljnju preprodaju.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

trava 1

trava 2

trava 3

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.