Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
7. prosinca 2019.
Za sve generacije

foto ODUŠEVLJENI FANOVI SAGE Pogledajte kako je bilo na prvom riječkom Star Wars Partyju

Foto Marko Gracin
Foto Marko Gracin
Autor:
Objavljeno: 20. siječanj 2018. u 10:01 2018-01-20T10:01:43+01:00

Nakon »matineje« za najmlađe, oko 21 sat započeo je dio programa namijenjen odraslima

RIJEKA Dugogodišnji obožavatelji »Ratova zvijezda«, oni koji su to tek postali i oni koji će to tek postati – jučer su uživali na prvom Star Wars Partyju održanom u OKC-u Palach.

Nova riječka borbeno-operativna-party stanica Death Star 13 uz savezničke snage udruga 3. Zmaj, Kulturni front i Ri Rock jučer je u klubu u Kružnoj organizirala tulum koji je privukao različite generacije zaljubljenika u poznatu filmsku sagu.

Sve je započelo već u 18 sati programom za najmlađe, točnije radionicama za klince na temu filmske sage »Star Wars« koje su vodili organizatori Liburnicona iz Udruge Kulturni front iz Opatije. Mali zaljubljenici u »Ratove zvijezda« mogli su sudjelovati u radionicama: Sila na vrhovima prstiju – izrada papirnatih lutkica za prste, Svemirske letjelice – izrada svemirskih letjelica od papira, radionici izrade lightsabera i igrama iznenađenja.

Oduševljenih fanova popularne sage nije nedostajalo, a sudeći po reakcijama okupljenih djevojčica i dječaka, party je bio pun pogodak i svakako zaslužuje reprizu, odnosno nastavak.

Foto Marko Gracin

Poseban prostor do treće prostorije Palacha na velikom platnu prikazivao je projekcije Star Wars filmova, a bila je to ujedno i »chill zona« pod nazivom Kantina i gdje su posjetitelji za sitnu donaciju mogli nabaviti kokice i odmoriti se od teškog partijanja.

Nakon »matineje« za najmlađe, oko 21 sat započeo je dio programa namijenjen odraslima. Prvi Star Wars party u Palachu protekao je uz cosplay, projekcije, dekoriran prostor i različite zanimljive sci fi & fantasy nagradne igre, sve s ciljem dobrog provoda za obožavatelje legendarne franšize »Star Wars«. Za prigodnu glazbenu podlogu pobrinuli su se novi riječki glazbeni selektori, DJ-dvojac Death Star 13, zaljubljenici u sci fi & fantasy i dobru glazbu koji su najbolje znali kakva je glazba potrebna za najbolji intergalaktički party u galaksiji.

Foto Marko Gracin

Foto Marko Gracin

Foto Marko Gracin

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.