Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 4° 1n
Sutra: 4° 4° 1n
21. siječnja 2020.
Ne kupuj! Udomi!

Najmekši mišić Mirka Filipovića je - srce: Pogledajte kakvu gestu je napravio veliki Cro Cop

foto: arhiva NL
foto: arhiva NL
Autor:
Objavljeno: 24. prosinac 2018. u 9:04 2018-12-24T09:04:34+01:00

Danas je u kuverti sa srcem koje šalje Megy s pozdravima njegove mame Ane koja je Megy udomila u raj na zemlji donio trinaest tisuća kuna da kupimo ploče.

Legendarni hrvatski prvak svijeta u borilačkom sportu Mirko Cro Cop Filipović donirao je čakovečkom azilu za pse trinaest tisuća kuna kako bi mogli popraviti krov.

Mirko Filipović, inače, poznat je i kao veliki ljubitelj pasa, a kao takav ljubavi ima i za pse lutalice.

- Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović jako voli pse i nedavno je iz Azila Prijatelji Čakovec udomio Megy koja je vrlo brzo postala ljubimica njegove mame. No, Mirko nije stao na tome. Uoči Božića je čakovečkom azilu donirao 13 tisuća kuna za popravak krova, objavio je portal e-medjimurje.

Aleksandra Hampamer iz čakovečkog azila za pse rekla je: "Javio mi se Mirko prije par dana kad je bio intervju sa mnom za Studio 4 HRT. Poslao mi video Megy koja je udomljena iz našeg azila i koja se gledajući mene na TV-u sva izvitoperila i počela puštati neke čudne zvukove. Pitao me što trebamo, je l' nam nedostaje hrana. A ja sam k'o iz topa rekla da nam trebaju ploče za zamijeniti krov na hangaru gdje su nam bolesni, ranjeni i operirani psi jer su dotrajale pa puštaju."

Mirko Filipović nije ostao gluh na ovu molbu.

- Danas je u kuverti sa srcem koje šalje Megy s pozdravima njegove mame Ane koja je Megy udomila u raj na zemlji donio 13 tisuća kuna da kupimo ploče. Ostadoh bez riječi. Kad si car, onda si car, rekla je Aleksandra Hampamer.

Mirko Filipović pak poslao je poruku ljubiteljima pasa: "Ljubav i zahvalnost koju pokazuju udomljeni psi nevjerojatna je. Ne kupujte pse - udomite ih!"

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.