Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
15. listopada 2019.
Što mu to treba?

Muska očito trese kriza srednjih godina. Sad je najavio proizvodnju pića nazvanog - "Teslaquila"

Reuters
Reuters
Autor:
Objavljeno: 14. listopad 2018. u 7:26 2018-10-14T07:26:48+02:00

S obzirom na intenzitet neočekivanih Twitter objava jednog od najvećih svjetskih vizionara i investitora, ne sumnjamo da ćemo uskoro ide li Teslaquila uistinu u prodaju.

Ova godina za Elona Muska ide u sve neobičnijim smjerovima. Nakon što je pristao na nagodbu odstupanja s pozicije glavnog direktora Tesle, bogati je investitor očito posve okrenuo ploču jer je u novoj Twitter objavi napisao da kreće u proizvodnju vlastitog brenda tekile.

- Teslaquila stiže uskoro, napisao je u objavi.

No ideja nije od jučer. Pouzdano ima barem pola godine otkako se Musk na svom Twitter profilu našalio za prvi april da je bankrotirao te se napio pića kojeg je nazvao Teslaquila. Tada je bila riječ o šali, a sada je to ime i službeno zaštićeno u američkom uredu za patente i marke.

U jednoj je objavi svojim pratiteljima Musk pokazao i fotografiju prototipa boce novog pića za kojeg još uvijek nije sigurno hoće li krenuti u prodaju, no u svakom slučaju sada nitko to ime više ne smije upotrijebiti osim njega.

Kakve veze ima linija skupocjenih električnih automobila i jakog alkoholnog pića, zna samo njihov tvorac.

S obzirom na intenzitet neočekivanih Twitter objava jednog od najvećih svjetskih vizionara i investitora, ne sumnjamo da ćemo saznati uskoro.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.