Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
25. siječnja 2020.
Idila uz rijeku

Ljubitelj ste robinzonskog turizma? Ovo je idilično mjesto na Mrežnici kao stvoreno za vas

FOTO/Robinzonski kamp Leskar
FOTO/Robinzonski kamp Leskar
Autor:
Objavljeno: 28. lipanj 2019. u 8:03 2019-06-28T08:03:34+02:00

Savršeno mjesto za opuštanje i uživanje, te bijeg s asfalta ili pretrpanih plaža

Robinzonski turizam se u Hrvatskoj sve više razvija. Ljudi s obitelji i prijateljima sve češće prednost daju autentičnim mjestima skrivenima od znatiželjnih pogleda.

Riječ je o vrsti turizma i smještaja koji vam jamče uživanje u netaknutoj prirodi i daju vam neprocjenjivi mir u najužurbanijem dijelu godine. Bilo da želite romantičan vikend, zabavu za cijelu obitelj i kućne ljubimce ili jednostavno pobjeći s ekipom na adrenalinski vikend, robinzonski kamp Leskar mogao bi biti dobar izbor za vas.

Smješten u Gornjem Zvečaju nadomak Karlovca, robinzonski kamp Leskar pruža jedinstven bijeg od užurbane svakodnevnice. Nalazi se pored Mrežnice, dragulja među hrvatskim rijekama, a vašu tišinu remetit će tek pjev ptica.

FOTO/Robinzonski kamp Leskar

U kampu se možete smjestiti u udobne drvene kućice, a možete doći i sa vlastitim šatorom.  

FOTO/Robinzonski kamp Leskar

Rijeka Mrežnica poznata je i po brojnim vrstama riba, tako da je i ribolov jedna od mogućih aktivnosti u kampu. Zaljubljenicima u floru i faunu preporučuje se šetnja kroz okolne šume gdje vas putem može pozdraviti vjeverica, divlji zec, srna ili srndać.

FOTO/Robinzonski kamp Leskar

Iz kampa poručuju da će vam redoviti gosti biti labudovi, patke i kornjače, a tijekom večernjih sati će vas pozdraviti i žabe svojim specifičnim glasanjem.

FOTO/Robinzonski kamp Leskar

Rijeka Mrežnica prepoznatljiva je i po brojnim sedrenim barijerama, a na dužini njenog toka ih nalazimo čak devedeset i dvije.

Zaljubljenici u adrenalinske sportove, ovdje mogu uživati i u raftingu ili vožnji kajakom među slapovima rijeke. Poželite li planinariti, vaše će novo omiljeno odredište biti brdo Vinica (321 metar) pored Duga Rese.

FOTO/Robinzonski kamp Leskar

Ako ste ipak mirnije naravi i želja vam je potpuno opuštanje, teško ćete se igdje više odmoriti, nego u srcu prirode. Okruženje jamči fantastične fotografije zbog nebrojenih motiva koje ćete moći objavljivati na društvenim mrežama. To ćete naravno raditi kasnije, jer idealno opuštanje i zen u prirodi nije moguć u slučaju da stalno „visite“ na mobitelu.

FOTO/Robinzonski kamp Leskar

Kamp Leskar je otvoren od prvog svibnja pa sve do kraja listopada, što znači da ćete moći uživati i u raskošnim jesenskim bojama koje samo priroda može naslikati.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu