Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
16. prosinca 2019.
Smiješno

Kineski neboder postao sprdnja na internetu. Izgleda kao masivni penis u ejakulaciji.

Izvor YouTube screenshot
Izvor YouTube screenshot
Autor:
Objavljeno: 26. rujan 2018. u 13:31 2018-09-26T13:31:14+02:00

Ideja arhitekta bila je napraviti zgradu koja reflektira brdovit krajolik kineske regije u kojoj se nalazi, no rezulat je sasvim drugačiji.

Nedavno završena gradnja nebodera u jugozapadnoj kineskoj provinciji Guangxi potaknula je brojne posprdne komentare u javnosti i na društvenim mrežama jer je sličnost nove zgrade s ogromnim penisom i testisima neporeciva.

Festival Mid-Autumn koji se održao u zgradi proteklog vikenda, nije išao u prilog ovoj tvrdnji. Naime, u večernjim je satima s krova zgrade pušten vatromet što je pak neodoljivo podsjetilo mnoge na ejakulaciju.

Izvor Facebook

Prema Shanghaiistu, zgrada se zove Guangxi New Media Center i dovršena je u kolovozu nakon gotovo dvije godine izgradnje.

Iako je njen izgled izazvao brojne poruge širom svijeta, lokalni mediji objasnili su da je originalna ideja arhitekta bila zgradu modelirati po uzoru na brdovit krajolik u obliku terasa, karakterističan za provincije Guangxi i Yunnan. No kako je od krajolika došlo do gigantskog penisa kojeg ostatak svijeta vidi, nije sasvim jasno.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.