Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 1
Sutra: 13° 13° 1
24. siječnja 2020.
Prekid ga nije shrvao

Kanađanin nudi put oko svijeta imenjakinji bivše djevojke

Jordan Axani
Jordan Axani
Autor:
Objavljeno: 7. studeni 2014. u 12:13 2014-11-07T12:13:00+01:00

Napisao je da mu se javilo već »nekoliko Elizabeth Gallagher« pa je i sam začuđen uspjehom ponude za putovanje koje predviđa posjete gradovima kao što su Milano, Prag, Pariz, Bangkok i New Delhi, a počinje 21. prosinca u New Yorku

OTTAWA  Mladi Kanađanin prekinuo je s djevojkom no da mu ne propadne aviokarta za put oko svijeta kojim je kanio razveseliti bivšu, oglasio je putem društvene mreže da traži djevojku istog imena i prezimena s ponudom da mu bude suputnica.

Jordan Axani (28) iz Toronta objavio je na Redditu da je karte rezervirao u ožujku dok je još bio u vezi s Elizabeth Gallagher i kanio je putovanjem razveseliti je za Božić.

»Bilo bi virtualno nemoguće« promijeniti ime na aviokarti, a budući da itinerer predviđa zaustavljanja po nekoliko gradova i podrazumijeva više zrakoplovnih kompanija, morao bi za promjenu karte plaćati penale.

Zato je Axani odlučio pronaći neku novu Elizabeth Gallagher da mu pravi društvo i nema drugih uvjeta osim imena.

»Jedino što želim je da cijeniš to putovanje i da te ono usreći. Ne očekujem ništa za uzvrat, nikakvu vezu, ni romansu, ni drogu, ni razmjenu selfija s tobom na Adventskom sajmu u Pragu«, napisao je Axani koji ipak priželjkuje da Elizabeth bude »zdrava duha, inteligentna i zanimljiva«.

»Kvaka« ipak postoji. Karte su rezervirane, ali ne i smještaj jer je Axani bio dotučen rastankom pa se nije dodatno angažirao.

Napisao je da mu se javilo već »nekoliko Elizabeth Gallagher« pa je i sam začuđen uspjehom ponude za putovanje koje predviđa posjete gradovima kao što su Milano, Prag, Pariz, Bangkok i New Delhi, a počinje 21. prosinca u New Yorku.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.