Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
26. siječnja 2020.
Kakve su šanse

Google Maps uzrokovao razvod. Muškarac je tražio najbržu rutu, a pronašao suprugu u zagrljaju drugog

Foto Google Maps
Foto Google Maps
Autor:
Objavljeno: 12. listopad 2018. u 7:33 2018-10-12T07:33:18+02:00

Muškarac je planirao rutu putem Google Mapsa kada je uočio suprugu koja sjedi na klupici dok joj je na krilu glavom naslonjen leži nepoznat muškarac.

Suprug se razveo od supruge nakon što je otkrio fotografije koje dokazuju njenu nevjeru, ni više ni manje, nego na - Google Mapsu, prenosi Mirror.

Muškarac je planirao rutu vožnje kada je uočio da na slici pored ceste na klupici sjedi njegova žena, dok joj je ljubavnikova glava naslonjena u krilu. Preljubnicu je Googleova kamera uhvatila još 2013. godine otkad je ova ruta na Google Mapsu postavljena u peruanskom glavnom gradu Limi.

Šokirani suprug, koji je odlučio ostati anoniman, rekao je da mu je pažnju privukla odjeća koju njegova žena posjeduje. Iako fotografija ima već pet godina, ljuti je suprug suočio svoju suprugu s dokazima prošle nevjernosti.

Supruga je sve priznala, a par se na koncu i razveo.

Da ironija bude veća, klupa na kojoj je preljub snimljen nalazi se na gradskom Mostu uzdaha, a ovo je samo jedan u nizu fascinantnih izvora koji se mogu uhvatiti na Google Mapsu ili Google Street Viewu, a koji uključuju odbjegle osuđenike, parove tijekom seksa, ženu tijekom poroda, pa čak i ljude odjevene u pingvine.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu