Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
26. siječnja 2020.
Slučaj Davea Tylera

Britancu 90.000 funti odštete za moždani udar na šišanju

Dave Tyler srušio se na poslovnom sastanku dva dana nakon šišanja / Foto Craig Hibbert / Mail on Sunday
Dave Tyler srušio se na poslovnom sastanku dva dana nakon šišanja / Foto Craig Hibbert / Mail on Sunday
Autor:
Objavljeno: 12. prosinac 2016. u 17:21 2016-12-12T17:21:09+01:00

Liječnici vjeruju da je Tylerova arterija oštećena kada je glavu spustio u kadu za pranje kose što je dovelo do krvnog ugruška i moždanog udara

LONDON Britanac koji je doživio moždani udar jer mu je kod šišanja oštećena arterija dobio je od frizerskog salona odštetu od 90.000 funti.

Dave Tyler, 45-godišnji otac dvoje djece, srušio se na poslovnom sastanku dva dana nakon šišanja, da bi potom bio prebačen u bolnicu gdje ga je liječnik upitao »jeste li se možda nedavno šišali?«.

Tyler je bio na pranju kose i šišanju u salonu Headmasters u rodnom Brightonu na jugu Engleske, pišu The Times i Mail on Sunday.

Liječnici vjeruju da je Tylerova arterija oštećena kada je glavu spustio u kadu za pranje kose što je dovelo do krvnog ugruška i moždanog udara.

Tri je mjeseca proveo u bolnici, hodao je uz pomoć štapa i zbog oštećenog vida nije mogao voziti automobil, pišu novine.

Salon je pristao platiti 90.000 funti odštete pošto su Tylerovi odvjetnici dokazali da nisu na odgovarajući način zaštitili glavu tijekom posjete salonu 2011.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu