Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 4n
Sutra: 7° 7° 4n
18. siječnja 2020.
Nekad paštete, danas gorivo

Bloger Krule snimio zanimljiv prizor: Turisti u Hrvatskoj sa sobom nose gorivo - "odnijet će nam i more"

FOTO/Flickr
FOTO/Flickr
Autor:
Objavljeno: 12. srpanj 2019. u 8:13 2019-07-12T08:13:41+02:00

"Ne bi se ja čudio da na kraju sezone Jadransko more presuši... odnit će ga ovi kući u kanisterima."

Bloger Krule u službi Obrane i zaštite od gluposti, jutros je objavio zanimljiv status. U svom prepoznatljivom duhovitom stilu, opisao je situaciju kojoj je svjedočio ispijajući kavu na benzinskoj postaji na autoputu. 

Kako sam kaže, kad je ugledao prizor "zinuo je kao dabar na pet kubika drva". 

"... ispred mene... stranci... turisti (ne bi sad iz koje su države) ... otvaraju bunker na škodi (vidi se na slici)... vade pola stvari iz bunkera... od guz papira (to i ja svuda nosim sa sobom pa mi je to jasno), hrane itd. itd... i vade 4 kanistera od 10 litara. Pomislim u sebi "Gledaj al vinčinu deru!" Potom stvari vraćaju nazad... otvaraju prvi kanister... reko jebalo majku kud ranom zorom po vinčini... kad ono... otvara ovaj vratašca na autu... ja sam mislio da sanjam... ONI TOČE U AUTO!!! Alo!?"

Krule nastavlja da su turisti "ponijeli sa sobom gorivo jer je bilo zabijeno u dnu bunkera" i da je na "svoje oči vidio da su izvadili četiri kanistera."

"...po države pizdi na migrante jer to su ka prikiriveni teroristi... a nama su zapravo turisti teroristi... jer ovaj da se sa nekim sudario, gljiva od ekslozije bi se vidjela 4 županije dalje, plamen bi se prostro do Kušćevićeve parcele na Braču, paški janjci bi se ispekli bez ražnja i to na Pagu... a vjerujem i zapalio olimpijski plamen, jebemliga gdjeliveć.", napisao je Krule.

Na kraju je dodao da nije riječ o Česima, uz opasku: "Ne bi se ja čudio da na kraju sezone Jadransko more presuši... odnit će ga ovi kući u kanisterima."

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.