Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
26. siječnja 2020.
Strpljivost i kompromis

ZVIJEZDE ZNAJU Ovo su četiri horoskopska znaka koji odlično funkcioniraju u dugotrajnim vezama

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Autor:
Objavljeno: 16. studeni 2018. u 7:37 2018-11-16T07:37:47+01:00

Karakteristike poput strpljivosti, poniznosti i empatije osiguravaju uspjeh i dugotrajnost veze, a ova četiri horoskopska znaka krase upravo takve značajke

Nije tajna da svi ljubavni odnosi prolaze kroz uspone i padove. No, neki horoskopski znakovi bolje funkcioniraju u trajnim vezama od drugih. Upitate li nekoga tko je u dugoj vezi koji je ključ uspjeha, odgovorit će vam kako je za dobru vezu potrebno mnogo truda, kompromisa i ulaganja s obje strane. Oba partnera trebaju posjedovati zrelost kako bi se znali nositi s izazovima i preprekama u odnosu. Karakteristike poput strpljivosti, poniznosti i empatije osiguravaju uspjeh i dugotrajnost veze, a ova četiri horoskopska znaka krase upravo takve značajke.

1. Bik

Ako ste u vezi s Bikom, možete biti sigurni da imate partnera kojemu ne nedostaje stabilnosti i dosljednosti. Bikovi uvijek održe obećanje, pouzdani su i na njih se uvijek možete osloniti. Bikovi su svjesni kako je za dobru vezu potrebno mnogo truda i ulaganja i spremni su dati ono što treba i više od toga jer se ne zadovoljavaju prosjekom. Nikada neće dopustiti da njihovim emocijama prevlada ljutnja i bijes, a probleme rješavaju na licu mjesta, bez odgađanja. Zbog njihovih želja za ravnotežom i balansom u životu, učinit će sve da održe mir i ravnotežu i u ljubavnom odnosu.

1clarisse-meyer-265656-unsplash

2. Rak

Svatko tko je u kontaktu s horoskopskim znakom dobro zna da su Rakovi iznimno posvećeni bliskim osobama i nadareni posebnom empatijom. Njihova osjetljivost razlog je zbog čega su oprezni u postupanju s drugima i uvijel će razmisliti prije nego što kažu kako ne bi povrijedili dragu osobu. Čak i ako imaju loš dan, to neće utjecati na njihove manire. Zbog izražajnih komunikativnih sposobnosti, otvoreni su za izražavanje emocija i stavova. U stanju su brzo zavoljeti nekog, a najveći strah im je strah od napuštanja. Zbo toga vas nikad neće napustiti u nevolji.

2pablo-merchan-montes-772108-unsplash

3. Djevica

S njihovom izraženom inteligencijom, nije li sasvim prirodno da su Djevice itekako sposobne riješiti bilo kakav problem kad je u pitanju veza? Oni će vrlo brzo detektirati i analizirati probleme, što će garantirati uspjenu vezu. Djevica će prvo dobro razmisliti prije nego odluči djelovati, a svaku će odluku analizirati prije nego što je provede. Također, Djevice su svjesne kako je za vezu potrebno dvoje i kako nije dovoljno da samo jedna osoba radi sav posao.

3sarah-cervantes-623703-unsplash

4. Vaga

Nećete upoznati nikoga s više strpljivosti nego što je ima Vaga. Njihova zrelost dozvoljava im da razumiju kako je za uspjeh potrebno mnogo truda. Takav sklop razmišljanja ključan je za uspješnu vezu. Jednom kad se Vaga obveže partneru, te će se obveze i pridržavati. Bez obzira koliko kaotičan odnos može postati, uvijek će ostati smireni i tražiti odgovore. Puni su ljubavi, naklonosti i privrženosti kojima će obasipati partnera.

4sara-dubler-710143-unsplash

Foto: Unsplash

horoskop, horoskopski znakovi

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu